هنگامی که از بازیگران برجسته و ماندگار سینمای ایران در سه دهه اخیر سخن می‌گوییم، نام شهاب حسینی در میان اولین گزینه‌ها به ذهن خطور می‌کند. هنرمندی که از اجرای برنامه‌های تلویزیونی آغاز کرد و تا دریافت نخل طلای کن و خرس نقره‌ای برلین پیش رفت. شهاب حسینی با ترکیب تکنیک‌های بازیگری متدی و ظرافت‌های فرهنگی ایرانی، توانسته نقش‌های متفاوت و درخشانی برجای بگذارد؛ از پلیس پرانرژی تا پدر مستأصل در فیلم «جدایی نادر از سیمین» و مردی انتقام‌جو در «فروشنده»، وی همواره مخاطبان را مسحور توانمندی‌های خود کرده است.

در این گزارش به مرور بیوگرافی شهاب حسینی، زندگی شخصی، موفقیت‌های هنری و جنبه‌های کمتر شناخته‌شده زندگی او می‌پردازیم که این بازیگر را به جایگاه یک ستاره فرهنگی رسانده است.

دوران کودکی و مسیر پر فراز و نشیب

سید شهاب‌الدین حسینی در خانواده‌ای شش‌نفره و به‌عنوان فرزند ارشد متولد شد. او یک برادر و دو خواهر دارد. پدرش از دبیران آموزش و پرورش و نویسنده بود و مادرش به‌عنوان امدادگر سیار مشغول به کار بود. دوران کودکی شهاب به دلیل شغل مادرش در شهرهای مختلف، از جمله خرم‌آباد سپری شد و این تجربه تا سال ۱۳۶۲ ادامه داشت.

حسینی پس از دریافت دیپلم علوم تجربی، در رشته روان‌شناسی دانشگاه تهران پذیرفته شد. با این حال، افکار او به دنبال مهاجرت به کانادا و زندگی در کنار عمویش بود. با وجود این تصمیم، نیاز به کارت پایان خدمت مانع او شد. او خدمت سربازی را آغاز کرد اما به دلیل بیماری و خونریزی شدید معده، پس از ۱۸ ماه از ادامه خدمت معاف شد. شاید این اتفاق مسیری جدید را برای او به سوی هنر هموار کرد.

 

زندگی شخصی و خانواده

زندگی خصوصی شهاب حسینی همواره مورد توجه رسانه‌ها بوده است. او در سال ۱۳۷۴ و در سن ۲۲ سالگی با پریچهر قنبری آشنا شد. این دوستی که در محیط دانشگاه و تئاتر آغاز شد، به ازدواجی بادوام ختم شد که حاصل آن دو فرزند به نام‌های محمدامین و امیرعلی است.

 

شایعات جدایی و ازدواج دوم

در اواخر دهه ۱۳۹۰، شایعاتی درباره جدایی شهاب حسینی و همسر اولش در فضای مجازی منتشر شد. عدم حضور مشترک در مراسم‌ها و حذف عکس‌های دونفره، این موضوع را تقویت کرد. سرانجام در سال ۱۴۰۱، در جریان اکران فیلم «شین»، او در کنار همسر دوم خود، ساناز ارجمند حضور یافت و ازدواج مجددش را به‌طور غیررسمی تأیید کرد.

ساناز ارجمند متولد سال۱۳۷۰ در مشهد است و به‌عنوان عکاس و از کارکنان شرکت هنری سون اسکای متعلق به شهاب حسینی مشغول به کار است. آشنایی آن‌ها از برنامه «هم‌رفیق» آغاز شده بود.