پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها از ساعت هشت صبح آغاز شد. این انتخابات در ۳۵۲ محله و در ۱۷۰۴ صندوق برگزار می‌شود و به گفته محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران زمان انتخابات بر اساس آیین‌نامه احتمال دارد در دو مقطع دو ساعته تمدید شود. نتایج پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها دو ساعت بعد از زمان برگزاری انتخابات (ساعت ۲۲) اعلام خواهد شد.

با این حال خبرگزاری تسنیم به عنوان یک رسانه اصولگرا همین حالا در ساعت ۱۲ ظهر حمله عجیبی به انتخابات شورایاری کرده و صف‌های انتخابات را با صف نانوایی مقایسه می‌کند. آنها می‌نویسند: بازدیدهای میدانی نشان‌دهنده این است که شهروندان استقبالی از این انتخابات نداشته‌اند. این خبرگزاری می‌نویسد:‌با توجه به عملکرد ضعیف مدیریت شهری اصلاح‌طلبان در پی حدود دو سال گذشته و عدم توجه شورای شهر و شهرداری تهران به مشکلات شهروندان در محلات و مناطق و همچنین بایکوت کردن شورایاری‌ها در دو سال گذشته؛ شهروندان استقبال کمی از این انتخابات داشته‌اند.

در حالیکه حدود ۲:۳۰ از زمان آغاز انتخابات شورایاری‌ها می‌گذرد، تعداد بسیار اندکی از شهروندان با حضور در شعب رای اقدام به رای دادن کرده‌اند.

از چند شعب رای تا به این لحظه هیچ کس در شعب رای حاضر نشده‌اند و حتی در شعبه رایی که محسن هاشمی حضور پیدا کرد تنها یک نفر آن هم از مجموعه هیئت نظارت اقدام به رای دادن کرده بود و این عدم استقبال شهروندان به این انتخابات نشان از گلایه و انتقاد از مدیریت شهری دارد.

تسنیم برای خبر خود تیتر زده:‌ صف‌های نانوانی شلوغ‌تر از صف‌های انتخابات شورایاری‌ها؟

برای پیگیری اخبارسیاسیاینجا کلیک کنید.