تسلا برای نشان دادن قابلیت‌های وانت جدید خود در یک مسابقه با پورشه ۹۱۱ حاضر شد و نهایتا وانت غول‌پیکر تسلا یا همان سایبرتراک موفق شد در نمایشی خیره‌کننده، زودتر ازخط مسابقه بگذرد.

مدل دقیق پورشه ۹۱۱ معلوم نیست اما واضح است که پورشه مورد استفاده از نسل ۹۹۲ بدون ورودی‌های جانبی است و از مدل‌هایی که به سرعت مستقیم بالا معروف هستند مانند ۹۱۱ توربو یا کاررا جی‌تی‌اس استفاده نشده است. از روی ظاهر پورشه می‌توان حدس زد که این خودرو از مدل کاررا تی با قدرت ۳۷۹ اسب بخار باشد.

در پایان ویدئو ادعا می‌شود که سایبرتراک مسافت یک چهارم مایل را در کمتر از ۱۱ ثانیه طی کرده و در کمتر از ۲.۶ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت رسیده است. این اعداد با ویژگی‌های گرانترین مدل سایبرتراک در سایت تسلا مطابقت دارد

در گران‌ترین مدل سایبرتراک سه موتور برقی با ۸۵۰ اسب بخار قدرت نیروی پیشران وانت را تامین می‌کند. به هر روی به نظر می‌رسد که سایبرتراک در پرقدرت‌ترین مدل می‌تواند در مسیری کوتاه با باری سنگین از پورشه ۹۱۱ پیشی بگیرد.

تسلا، پس از بالا و پایین‌های فراوان، سرانجام تحویل وانت جدید سایبرتراک را آغاز کرده است.

تسلا سایبرتراک

تازه‌ترین تحولاتدانش و فناوریرا اینجا بخوانید.