وزارت کار عربستان و وزارت کار چاد توافقنامه دوجانبه‌ای را امضا کردند که بر اساس آن عربستان از این کشور آفریقایی، خدمتکار برای منازل پولداران سعودی وارد می‌کند.

امضای این توافقنامه در حاشیه سفر رسمی ادریس دیبی اتنو رئیس جمهور چاد به عربستان صورت گرفت که این توافق به سازوکارهای جذب خدمتکاران منزل از چاد و دیگر مسائل مربوط به آنها اشاره می‌کند.

از سوی دیگر سفیر سومالی در ریاض از احتمال باز شدن باب جذب خدمتکار منزل از این کشور آفریقایی برای تامین بازار خدمتکار در منازل پولداران سعودی طی برهه آتی خبر داد.

ظاهر محمود جیلی گفت: هزاران سومالیایی در شهرها و استان‌های مختلف عربستان فعالیت می‌کنند و در سفر اخیر حسن شیخ محمود رئیس جمهور سومالی از سعودی، مسئله استفاده بازار عربستان از نیروی کار سومالی بررسی شد.

جیلی ادامه داد: در حال حاضر موضوع جذب خدمتکار منزل به عنوان مرحله نخست نیروی کار سومالی در عربستان بررسی می‌شود.

این در حالی است که گزارش‌های زیادی از بدرفتاری پولداران سعودی با خدمتکاران جذب شده از کشورهای مختلف به ویژه اندونزی منتشر شده است تا جایی که برخی منابع از توقف اعزام خدمتکاران منزلی از اندونزی به عربستان خبر داده بودند.

به گزارش مشرق، اوایل سال جاری میلادی، وزارت کار عربستان رسما باب جذب خدمتکار منزل از ۱۵ کشور از جمله شیلی در آمریکای جنوبی را باز کرده بود.

بر اساس این تصمیم، هزینه جذب هر خدمتکاری که وارد می‌شود،‌بین ۱۵۰۰ تا ۲۳ هزار ریال سعودی است .

وزارت کار سعودی اجازه جذب خدمتکار از کشورهای الجزایر، تونس، سودان، مغرب، یمن، مصر، موریتانی، فیلیپین، هند، پاکستان، بنگلادش، شیلی، تانزانیا،‌سریلانکا و ویتنام را صادر کرده بود.

آخرین تحولاتجهانرا اینجا بخوانید.