به گزارش هفت صبح، خانواده‌های اسرای صهیونیست به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، ۲۴ ساعت فرصت داده‌اند تا دستور قطع برق غزه را لغو کند. آنها هشدار داده‌اند که در صورت عدم تغییر این تصمیم، به دادگاه عالی رژیم صهیونیستی شکایت خواهند کرد.

 

این خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که قطع برق در نوار غزه جان اسرای آنها را به خطر می‌اندازد.

 

وب‌سایت عبری «واللا» نیز گزارش داد که خانواده‌های ده‌ها تن از اسرای صهیونیست عصر دوشنبه با ارسال پیام‌هایی هشدارآمیز به نتانیاهو، گدعون ساعر، وزیر خارجه، و ایلی کوهن، وزیر انرژی این رژیم، خواستار لغو فوری این تصمیم شده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، این خانواده‌ها در پیام خود که از طریق وکلا ارسال شده، تأکید کرده‌اند که قطع برق غزه خطرات جدی برای اسرای صهیونیست در این منطقه به همراه دارد. آنها همچنین به موضع ارتش این رژیم اشاره کرده‌اند که پیش‌تر تأمین برق را برای جلوگیری از شیوع بیماری‌هایی که ممکن است سلامت این اسرا را تهدید کند، ضروری دانسته بود.

برای پیگیری اخبارجهاناینجا کلیک کنید.
منبع: ايسنا