دوشنبه به بازارچه کریسمس برلین حمله شد. کامیونی بسوی رهگذران رفت و جان دست کم ۱۲ نفر را گرفت و ده‌ها تن را زخمی کرد. شماره پلاک این کامیون مشخص کرد که به یک شرکت حمل و نقل لهستانی تعلق دارد.

به گزارش عصر ایران به نقل از یورونیوز، مدیر این شرکت حمل و نقل درباره این حمله می گوید: «راننده این کامیون بیشتر از پانزده سال است که راننده شرکت ماست و فردی کاملا طبیعی است. به شما قول می دهم راننده این کامیون در میان عاملان حمله در برلین نبوده است. مطمئنم بلایی سرش آورده اند. زمانی که با او صحبت کردم به آلمان نزدیک شده بود و به من گفت که گرسنه است و می خواهد کبابی بخورد.»

پلیس آلمان می گوید که جسد راننده لهستانی این کامیون را یافته است، او به ضرب گلوله کشته شده است. پلیس آلمان اعلام کرد که حمله دوشنبه در برلین تروریستی بوده است.

تازه‌ترین تحولاتجهانرا اینجا بخوانید.