هفت صبح| بیایید کمی از اخبار جنگ دور شویم و به قولی فضا را عوض کنیم؛ خسته شدیم بس که اخبار جنگی که صهیونیست‌ها و آمریکایی‌های جنایتکار علیه ایران جان‌مان به راه انداختند را پیگیری کردیم. 

در میان همه این اخبار ناراحت کننده، به ماجرای هفت سگ خانگی که از روستایی در شمال شرقی چین ربوده شده بودند بر خوردم. اسپوتنیک نوشته این سگ‌های بامزه با طی مسافتی تقریباً 17 کیلومتر در جاده‌های شلوغ و مزارع باز، فرار تماشایی‌ای انجام دادند و به تنهایی به خانه صاحبان خود بازگشتند.

این داستان در 16مارس، زمانی که یک رهگذر، گروهی از سگ‌ها را که در امتداد بزرگراه رژه می‌رفتند، دید و از صحنه فیلمبرداری کرد، به سرعت در فضای مجازی پخش شد. این ویدئو بلافاصله در فضای مجازی پخش شد و بینندگان از هماهنگی و سازماندهی تیم سگ‌ها شگفت‌زده شدند.
‌طبق گزارش‌ها، هر هفت سگ در نهایت به سلامت به خانه بازگشتند.  همین دیگر؛ خبر کوتاه بود اما بامزه...