قیمت طلا امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 به روند نزولی خود ادامه داد و باز هم عقب نشینی کرد. 

به گزارش هفت صبح، قیمت طلا و سکه روز دوشنبه با کاهش ارزش بازگشایی شد و این روند نزولی در معاملات عصرگاهی نیز ادامه داشت. قیمت سکه امامی به کانال ۱۹۰ میلیون تومانی سقوط کرد و طلا در کانال ۱۸ میلیون تومانی عقب‌نشینی داشت. معامله‌گران فریز قیمت دلار در کانال ۱۸۰ هزار تومانی و معامله طلای جهانی در کانال ۴۵۰۰ دلاری را دلیل افت ارزش در بازار فلز زرد می‌دانند.

بیشتر بخوانید:

پیش بینی قیمت طلا و سکه

کارشناسان اقتصادی با توجه به کاهش قیمت در بازار طلا و سکه طی معاملات روز دوشنبه، معتقدند بازار طلا در کوتاه‌مدت همچنان تحت تأثیر ثبات نسبی دلار و رفتار محتاطانه معامله‌گران قرار دارد. آنها معتقدند اگر قیمت دلار در معاملات روز سه‌شنبه همچنان در محدوده فعلی باقی بماند و نوسان تازه‌ای به بازار ارز وارد نشود، طلا و سکه نیز با نوسان محدود در سطوح پایین‌تر معامله خواهند شد. در این شرایط، سکه امامی ممکن است در محدوده ۱۹۰ تا ۱۹۲ میلیون تومان نوسان کند و طلای ۱۸ عیار نیز در کانال ۱۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی باقی بماند.

تحلیلگران بازار می‌گویند با وجود رشد اونس جهانی، اثر این متغیر در بازار داخلی فعلاً تحت تاثیر ثبات دلار قرار گرفته و تا زمانی که بازار ارز از وضعیت رکودی خارج نشود، احتمال بازگشت پرقدرت قیمت‌ها در بازار طلا و سکه پایین است.