دبیرسابق شورای عالی فضای مجازی: واتس‌اپ و گوگل‌پلی شرطی نپذیرفتند و فعلا بدون قید وشرط باز شدند. این دو به دلایل خاص امنیتی کشور فیلتر شدند. الان شرایط عادی است و مسائل امنیتی برطرف شده است.

عبدالحسین فیروزآبادی، رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل‌پلی را اقدامی خوب برای شروع موضوع فیلترینگ و آن را موفقیتی برای دولت پزشکیان دانست. وی درخصوص ادامه مسیر رفع فیلترینگ گفت: موانعی که مطرح شده مربوط به یوتیوب است. همه فیلترینگ، نمی‌تواند برداشته شود چون ممکن است مطالبی خلاف دین یا خلاف عفت عمومی باشد. اما ما باید بنا را بر خوشبینی بگذاریم.

فیروزآبادی بیان کرد: اینطور که از مصوبه مشخص است به نظر می‌رسد تلگرام و یوتیوب هم در نوبت بازگشایی هستند. درخصوص تلگرام هم مخالفت‌ها بیشتر جنبه سیاسی دارد تا جنبه‌های دیگر. فعلا درباره اینستاگرام سکوت وجود دارد، باید ببینیم به چه نتیجه‌ای می‌رسند.

منبع: خبرآنلاین

برای پیگیری اخباراخباراینجا کلیک کنید.