سخنگوی وزارت بهداشت آخرین وضعیت بروز و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید-۱۹ در کشور را تشریح کرد.

به‌گفته سیما سادات لاری از دیروز تا امروز ۹ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۳۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۴۶۱ مورد بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۲۵ هزار و ۲۰۵ نفر رسید.

همچنین در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰ هزار و ۶۷۰ نفر رسید.

اگرچه تا کنون ۱۸۶ هزار و ۱۸۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند اما ۳۰۳۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم رعایت موارد بهداشت فردی و اجتماعی و فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک بویژه در تجمعات و اماکن عمومی، گفت: استان‌های خوزستان، کردستان، آذربایجان های غربی و شرقی، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و کرمانشاه در وضعیت قرمز و استان‌های ایلام، لرستان و گلستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

او همچنین اعلام کرد از روز گذشته خیز قابل توجهی در آمار موارد بیماری در تهران داریم که نگران کننده است. بی‌تردید این افزایش آمار بازتاب عملکرد ما در بحث بازگشایی‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

آخرین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.