حضور نیمی از کارمندان در ادارات تهران از امروز شنبه ۲۹ فروردین 1405 الزامی است. اما 50 درصد باقیمانده می توانند دورکاری کنند. 

با توجه به بخشنامه سازمان اداری و استخدامی و تصمیم استانداری، ادارات تهران از شنبه 29 فروردین 1405 با ۵۰ درصد نیروها به کار خود ادامه می‌دهند.

براساس این خبر، نیمی از کارمندان می توانند دورکاری کنند. 

اولویت دورکاری با کدام کارمندان است؟

استاندار تهران با اشاره به اولویت‌های تعیین‌شده برای دورکاری گفته است: در این ایام، اولویت برخورداری کارکنان از دورکاری به‌ترتیب برای افراد دارای معلولیت، بانوان به‌ویژه بانوان باردار یا دارای فرزند معلول یا فرزند شش ساله و کمتر و همچنین کارکنان دارای بیماری‌های خاص خواهد بود.

با توجه به بخشنامه ۱۴ اسفند سازمان اداری و استخدامی کشور،و با توجه به اینکه میزان حضور کارمندان در ادارات به استانداری‌ها واگذار شده است و استاندار تهران تاکید بر حضور حداقل ۵۰ درصد نیروها در ادارات استان تهران داشته، ادارات تهران از روز شنبه با حداقل ۵۰ درصد نیروها به کار خود ادامه می‌دهند.

با توجه به اینکه شرایط به وضعیت عادی برنگشته و طبق تاکید رفیع‌زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی بر اساس بخشنامه حضور کارمندان در ادارات با حداقل ۲۰ درصد خواهد بود،اما چون استاندار تهران به صراحت اعلام کرده است حضور نیروهای اداری در ادارات تهران با ۵۰ درصد خواهد بود.