کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۵۳۵۸
تاریخ خبر:
در رختکن پرسپولیس چه گذشت؟

فریادهای وحید هاشمیان بر سر میلاد محمدی!

فریادهای وحید هاشمیان بر سر میلاد محمدی!

دیدار دوستانه تیم‌های پرسپولیس و آلومینیوم اراک با برتری 2 بر یک شاگردان وحید هاشمیان به پایان رسید.

به گزارش هفت صبح ورزشی، بازی تدارکاتی پرسپولیس و آلومینیوم اراک در 4 زمان 30 دقیقه‌ای برگزار شد تا تقریبا همه بازیکنان دو تیم به زمین بروند.

ترکیب اولیه پرسپولیس همان ترکیب اصلی این تیم بود و پیام نیازمند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، مرتضی پورعلی‌گنجی، سرژ اوریه، میلاد محمدی، مارکو پاکیچ، میلاد سرلک، سروش رفیعی، محمدامین کاظمیان، تیوی بیفوما و علی علیپور برابر شاگردان مجتبی حسینی صف‌آرایی کردند.

photo_2025-08-05_19-32-12
این نفرات برابر آلومینیوم به تساوی یک بر یک رضایت دادند در حالی‌که وحید هاشمیان به‌شدت عصبانی و برافروخته شده بود.

سرمربی جوان پرسپولیس پس از دقایقی در رختکن، چند بازیکن این تیم را مواخذه کرد اما بیشتر از همه بر سر میلاد محمدی ملی پوش فریاد کشید!

شنیدیم وحید هاشمیان با تعجب از میلاد محمدی پرسیده است: "چرا باید 3 بازیکن آلومینیوم هر بلایی بخواهند در سمت چپ سر تو بیاورند و تو را بخورند؟!"

photo_2025-08-05_20-55-46
البته محمدامین کاظمیان و یکی، دو بازیکن دیگر پرسپولیس نیز از ترکش داد و فریادهای سرمربی پرسپولیس در امان نماندند!

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۱۵۳۵۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر