پایان تلخ یک قهرمان: پیکر لائورا دالمایر در پاکستان میماند

قهرمان آلمانی در جریان صعود به قلهای در پاکستان جان خود را از دست داد و مقامات به دلیل شرایط خطرناک، عملیات انتقال پیکر او را متوقف کردند.
به گزارش هفت صبح، مقامات رسمی در پاکستان اعلام کردند که تلاشها برای بازیابی پیکر لائورا دالمایر، ورزشکار المپیکی آلمانی، به دلیل شرایط بسیار خطرناک متوقف شده است. این قهرمان پیشین بیاتلون که سابقه دو مدال طلای المپیک را در کارنامه داشت، روز چهارشنبه هنگام صعود به قله «لیلا پیک» در رشتهکوه قرهقروم و در ارتفاع ۵۷۰۰ متری، در اثر ریزش سنگ جان خود را از دست داد.
آژانس ورزشی دالمایر روز پنجشنبه اعلام کرد که با مشورت «باشگاه آلپاین پاکستان»، خانواده این ورزشکار تصمیم گرفتهاند وضعیت را تحت نظر بگیرند و در صورت فراهم شدن شرایط، در آینده برای انتقال پیکر اقدام کنند.
بر اساس اظهارات همتیمیها و همراهان دالمایر، او پیش از سفر تأکید کرده بود که در صورت بروز حادثه، نباید جان تیمهای امداد برای نجات یا انتقال پیکر او به خطر بیفتد. توماس هابر، کوهنورد مشهور آلمانی که در تیم امداد حضور داشت، روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت:«ما تصمیم گرفتیم که او همانجا بماند، چون این خواسته خودش بود.»
جکسون مارول، کوهنورد آمریکایی و یکی دیگر از اعضای گروه نجات نیز اظهار داشت که انتقال پیکر دالمایر ممکن است، اما با «ریسک فوقالعادهای» چه از طریق زمینی و چه هوایی همراه خواهد بود و خلاف خواسته شخصی اوست.
مارینا کراوس، همنورد دالمایر که هنگام حادثه در کنار او بود، در یک نشست خبری گفت:«دیدم که سنگ بزرگی به لائورا برخورد کرد و او را به دیواره کوه کوبید. از آن لحظه دیگر هیچ حرکتی نکرد.»
او افزود:«نتوانستم به او نزدیک شوم، چون شرایط بسیار خطرناک بود. تنها راهی که برای کمک وجود داشت، تماس با بالگرد امدادی بود. لائورا هیچ حرکتی نداشت و پاسخی هم نمیداد. فقط اگر فوراً کمک میرسید، شاید شانسی برای زنده ماندن داشت.»
لائورا دالمایر یکی از پرافتخارترین ورزشکاران تاریخ بیاتلون آلمان بود. او هفت مدال طلای قهرمانی جهان را در کارنامه داشت و در المپیک زمستانی ۲۰۱۸ در پیونگچانگ، نخستین زن تاریخ این رشته شد که موفق شد در یک دوره، هم در ماده سرعت و هم در تعقیبی به مدال طلا برسد. دالمایر در سال ۲۰۱۹ و در سن ۲۵ سالگی از دنیای حرفهای خداحافظی کرده بود.