کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۰۸۱۶
تاریخ خبر:

انفجار در خانه بازیکن پرسپولیسی؛ دعایش کنید

انفجار در خانه بازیکن پرسپولیسی؛ دعایش کنید

انفجار در خانه بازیکن پرسپولیسی برای او حادثه آفرید.

به گزارش هف صبح، حمید طاهرخانی هافبک اسبق پرسپولیس که بعد از درخشش در خیبر خرم‌آیاد طی پنجره زمستانی راهی ذوب آهن شد، با اتفاق عجیبی مواجه شده است.

متاسفانه شب گذشته حمیدرضا طاهرخانی، هافبک با اخلاق و تاثیرگذار گاندوها در منزل مسکونی خود با حادثه نشتی گاز و انفجار مواجه و بلافاصله به یکی از بیمارستان‌های تخصصی اصفهان منتقل شد.

آخرین وضعیت وی با این صحبت‌ها همراه بود: مشکل جدی نیست خوشبختانه، خانواده‌ام اکنون کنارم هستند و باید از کادرپزشکی نیز تشکر کنم که به شدت پیگیر بودند. اینجا (اصفهان) یکی از بهترین بیمارستان‌های سوانح سوختگی را دارد و به تهران منتقل نمی‌شوم. ممنون از تمام کسانی که پیگیر حالم بودند و شرمنده که نتوانستم پاسخگو ‌باشم.

طاهرخانی که دچار سوختگی سطحی شده و خوشبختانه مشکل حادی او را تهدید نمی‌کند، درباره زمان ترخیص خود نیز ابراز بی‌اطلاعی کرد و آن را با اعلام پزشکان مرتبط دانست.

 

کدخبر: ۵۸۰۸۱۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر