کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۷۲۵۲
تاریخ خبر:

ماشاریپوف به دربی می‌رسد

ماشاریپوف به دربی می‌رسد

جلال‌الدین ماشاریپوف، هافبک ازبکستانی استقلال، پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت، آماده حضور در دربی پایتخت مقابل پرسپولیس است.

به گزارش هفت صبح، ماشاریپوف که در دیدار با شمس‌آذر در هفته نخست دور برگشت لیگ برتر دچار آسیب‌دیدگی شده بود، پس از طی مراحل درمانی در ازبکستان، به تمرینات استقلال بازگشته و بدون مشکل می‌تواند تیمش را در جدال حساس پنجشنبه همراهی کند.

 

پیش‌تر برخی رسانه‌ها از غیبت احتمالی این بازیکن در دربی و حتی بازی رفت برابر النصر عربستان خبر داده بودند، اما اکنون مشخص شده که او برای حضور در ترکیب استقلال آماده است.

 

ماشاریپوف پس از مصدومیت، راهی ازبکستان شد تا زیر نظر پزشکان تیم ملی کشورش مراحل درمان و آماده‌سازی را طی کند. در آن زمان تخمین زده شد که او یک ماه از میادین دور خواهد بود، اما از همان ابتدا این احتمال وجود داشت که او بتواند به موقع به دربی برسد.

 

این بازیکن پس از بازگشت به تهران، در تمرینات استقلال شرکت کرد، اما در فهرست دیدار برابر نساجی قرار نگرفت. برخلاف شایعات، این غیبت به دلیل مصدومیت نبود، بلکه خود ماشاریپوف احساس کرد که هنوز از نظر بدنی به آمادگی کامل نرسیده و ترجیح داد بدون ریسک، در دربی به میدان برود.

 

او به کادرفنی استقلال اعلام کرده که مشکلی از نظر مصدومیت ندارد، اما می‌خواهد با آمادگی صددرصدی در مهم‌ترین بازی نیم‌فصل حاضر شود. حالا استقلال می‌تواند در دربی بزرگ پایتخت روی درخشش این ستاره تکنیکی حساب باز کند.

منبع: ورزش3
کدخبر: ۵۷۷۲۵۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر