کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۴۳۰۲
تاریخ خبر:

استقلال در دوراهی انتخاب: سرمربی خارجی یا داخلی؟

استقلال در دوراهی انتخاب: سرمربی خارجی یا داخلی؟

باشگاه استقلال در تلاش برای انتخاب سرمربی جدید است؛ اما مشخص نیست این انتخاب به سمت مربی خارجی می رود یا داخلی؟

آریا طاری| فریده شجاعی که مدتی است به عنوان یکی از اعضای هیات‌مدیره استقلال مشغول به کار شده، روز گذشته مدعی شد مدیران باشگاه دنبال مربی خارجی هستند اما اگر نتوانند با مربی خارجی به توافق برسند، سراغ گزینه‌های ایرانی خواهند رفت. سوال اول اینجا است که چرا نباید مدیران استقلال بتوانند یک‌ مربی خارجی برای تیم‌شان بیاورند و اگر توانایی این کار را ندارند چرا این مسئولیت را قبول کرده‌اند.

سوال دوم هم اینجا است که کدام مربی ایرانی قرار است روی نیمکت این تیم بنشیند؟ سهراب بختیاری‌زاده قرار است تا آخر فصل سرمربی استقلال باشد، فردی که در همین چند بازی که سرمربی بوده، نمره قبولی نگرفته و حمایتی هم از سوی هواداران ندارد. البته گزینه‌های بهتر از سهراب هم هستند. مثلا رضا عنایتی که خودش هم برای حضور روی نیمکت استقلال ابراز تمایل کرده است. البته فقط چند نکته منفی در کارنامه او به چشم می‌خورد که از آنها هم می‌توان چشم‌پوشی کرد.

مثلا حذف با تیم ملی امید در بازی‌های آسیایی، نرسیدن به المپیک و سقوط با پیکان. گزینه‌های دیگر هم برای هدایت استقلال هستند؛ به عنوان مثال علیرضا منصوریان پس از شاهکارهایش در لیگ برتر بدون تیم است و شاید با یک زنگ خیلی زود خودش را به باشگاه برساند.

بی‌خیال، این چه شوخی است که با هواداران استقلال انجام می‌دهید؟! تمام گزینه‌های ایرانی از فکری گرفته تا منصوریان و سایرین در این سال‌ها امتحان‌شان را پس داده‌اند و به جرات باید گفت در حال‌ حاضر هیچ گزینه ایرانی شایسته‌ای برای نشستن روی نیمکت این تیم وجود ندارد. پس سراغ همان گزینه اول بروید. کاری که پرسپولیس هم انجام داد و توانست با یک مربی بزرگ خارجی قرارداد ببندد.

 

کدخبر: ۵۷۴۳۰۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر