کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۹۶۴۰
تاریخ خبر:

آتش‌سوزی مجتمع مسکونی در خیابان پاسدار گمنام تهران

آتش‌سوزی مجتمع مسکونی در خیابان پاسدار گمنام تهران

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در پارکینگ یک مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در خیابان پاسدار گمنام خبر داد.

به گزارش هفت صبح، جلال ملکی درباره جزئیات این حادثه گفت: ساعت ۴:۱۸ بامداد امروز، وقوع آتش‌سوزی در یک مجتمع مسکونی واقع در خیابان پاسدار گمنام، خیابان صالحی، به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد.

وی افزود: بلافاصله سه ایستگاه آتش‌نشانی به همراه خودرو‌های پشتیبانی، از جمله خودرو‌های حامل تجهیزات تنفسی و تشک نجات، به محل اعزام شدند. محل حادثه یک مجتمع ۵ طبقه با ۶۰ واحد مسکونی بود که طبقه همکف، نیم‌طبقه منفی و طبقه منفی یک آن به پارکینگ اختصاص داشت.

ملکی با اشاره به شدت آتش‌سوزی در پارکینگ گفت: در این حادثه سه دستگاه خودرو شامل یک سمند، یک پرشیا و یک دستگاه‌ام‌وی‌ام دچار حریق کامل شده بودند. همچنین یک دستگاه موتورسیکلت نیز طعمه حریق شده بود و شدت سوختگی خودرو‌ها نشان می‌داد که احتمال دارد کانون اولیه آتش از همان خودرو‌ها بوده و سپس به اطراف سرایت کرده باشد، هر چند بررسی علت قطعی حادثه بر عهده کارشناسان است.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران با بیان اینکه آتش در حال سرایت به سایر خودرو‌ها بود و دود غلیظ آن به طبقات بالایی نفوذ کرده بود، ادامه داد: با توجه به حضور بسیار سریع آتش‌نشانان که در کمتر از سه دقیقه به محل رسیدند، عملیات اطفای حریق و جست‌و‌جو برای نجات محبوسین احتمالی بلافاصله آغاز شد.

وی ادامه داد: در حالی که آتش مهار و از گسترش آن جلوگیری شد، تیم‌های عملیاتی به سرعت به طبقات بالایی رفتند که خوشبختانه بسیاری از ساکنان در واحد‌های خود باقی ماندند، اما ۹ نفر شامل آقایان، بانوان و یک کودک دو ساله که نیاز به خروج از ساختمان داشتند، با احتیاط کامل توسط آتش‌نشانان به فضای امن منتقل شدند.

ملکی خاطرنشان کرد: در این حادثه تنها یک نفر دچار مشکلات تنفسی خفیف شد که برای بررسی بیشتر به عوامل اورژانس تحویل داده شد. این حادثه خوشبختانه تلفات جانی نداشت و عملیات در ساعت ۶:۴۸ صبح با موفقیت به پایان رسید.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران در پایان تأکید کرد: ساختمان‌های مسکونی، به ویژه مجتمع‌های بزرگ و برج‌ها، باید به سیستم‌های اعلام و اطفای حریق اتوماتیک، در‌های دودبند، راه‌پله‌های اضطراری ایمن و تجهیزات دمنده فشار مثبت مجهز باشند. وجود این تجهیزات می‌تواند از گسترش دود و آتش جلوگیری کرده و از بروز بحران در زمان وقوع حوادث مشابه جلوگیری کند.

آخرین تحولاتحوادثرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۹۶۴۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر