کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۷۸۱۳
تاریخ خبر:

ربودن و آزار دختر مورد علاقه بخاطر یک اشتباه + جزئیات

ربودن و آزار دختر مورد علاقه بخاطر یک اشتباه + جزئیات

خواستگار جوان وقتی از دوستش شنید که دختر موردعلاقه‌اش را با فرد دیگری دیده، نقشه انتقام جویی کشید غافل از اینکه دچار اشتباه بزرگی شده است.

به گزارش هفت صبح، عصر جمعه گذشته خانواده دختری ۲۰ ساله به نام سارا، قدم در اداره پلیس تهران گذاشتند و از ناپدید شدن او خبر دادند.

تحقیقات برای یافتن دختر جوان آغاز شد تا اینکه ۲۴ ساعت بعد او به خانه برگشت و گفت پسری به نام سهیل او را در خانه‌اش زندانی کرده بود.

در ادامه ماموران سهیل را دستگیر کردند و او در بازجویی‌ها به زندانی کردن سارا و شکنجه اش اعتراف کرد اما مدعی شد که دچار اشتباه شده است.

سهیل گفت: من و سارا قرار ازدواج گذاشته بودیم تا اینکه یکی از دوستانم گفت که سارا را در خیابان با پسری دیده است. من که تصور می‌کردم دختر مورد علاقه‌ام خیانت کرده، تصمیم به انتقام جویی گرفتم. برای همین او را به خانه کشانده و زندانی و شکنجه‌اش کردم تا اینکه وقتی دوستم رسید گفت دختری که در خیابان دیده، هم لاغرتر از سارا بوده و هم عینکی. آنجا بود که متوجه شدم دوستم اشتباه کرده و من دست به انتقام جویی اشتباهی زده‌ام.

جوان انتقام جو بازداشت شده و تحقیقات از او ادامه دارد.

 

برای پیگیری اخبارحوادثاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۷۸۱۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر