کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۸۱۹۸
تاریخ خبر:

آخرین قیمت دلار، طلا و سکه؛ شبانگاه سه شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴/ افزایش دوباره قیمت دلار

آخرین قیمت دلار، طلا و سکه؛ شبانگاه سه شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴/ افزایش دوباره قیمت دلار

بهای دلار در پایان بازار امروز تهران از رقم ۱۰۶ هزار و ۴۱۰ به ۱۰۸ هزار و ۷۴۰ تومان رسید و روند افزایشی به خود گرفت.

به گزارش هفت صبح، امروز ۲۹ مهر ۱۴۰۴ بازار طلا و سکه با نوسان محدود قیمت همراه شد و برخی قطعات سکه با افزایش جزئی و برخی دیگر با افت قیمت همراه شدند.

بهای دلار در پایان بازار امروز تهران از رقم ۱۰۶ هزار و ۴۱۰ به ۱۰۸ هزار و ۷۴۰ تومان رسید و روند افزایشی به خود گرفت.

بهای طلا چقدر شد؟

بهای طلای جهانی از رقم ۴ هزار و ۳۴۵ به ۴ هزار و ۱۳۱ دلار رسید و کاهشی شد.

بهای هر گرم طلای ۱۸ عیار در پایان معاملات امروز بازار تهران از رقم ۱۰ میلیون و ۹۷۴ به ۱۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید.

بهای سکه چقدر شد؟

بهای هر قطعه سکه امامی در پایان معاملات امروز بازار تهران از رقم ۱۱۳ میلیون و ۹۰۵ به ۱۱۳ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان رسید.

بهای هر قطعه سکه بهار آزادی در پایان معاملات امروز بازار تهران به رقم ۱۰۷ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان خرید و فروش می شود ‌و با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی همراه شده است.

بهای هر قطعه نیم سکه بهار آزادی در پایان معاملات امروز بازار تهران از رقم ۵۸ میلیون و ۳۰۰ به ۵۸ میلیون و ۳۶۰ رسید.

بهای هر قطعه ربع سکه بهار آزادی در ساعت پایانی بازار امروز به قیمت ۳۳ میلیون و ۴۶۰ هزار تومان خرید و فروش می شود و حدود ۴۰۰ هزار تومان افت قیمت داشته است.

سکه گرمی به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۳۰ هزار تومان معامله می شود و تغییر قیمتی نداشته است.

 

آخرین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۸۱۹۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر