کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۶۵۷۸
تاریخ خبر:

طرح جدید کالابرگ به‌زودی کلید می‌خورد

طرح جدید کالابرگ به‌زودی کلید می‌خورد

دولت اعلام کرد با اجرای طرح کالابرگ، افزایش قیمت کالاها جبران می‌شود و خانوارها قادر خواهند بود کالاهای اساسی را با نرخ پیشین تهیه کنند.

به گزارش هفت صبح، وزیر جهاد کشاورزی گفت: با حذف ارز ترجیحی از ابتدای زنجیره واردات، قیمت برخی کالاها افزایش یافته، اما در قالب کالابرگ این افزایش از سوی دولت پرداخت می‌شود و مردم همچنان کالاها را بر مبنای نرخ سابق (۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان) دریافت خواهند کرد.

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه همایش تامین مالی کشاورزی با اشاره به آخرین وضعیت طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام کرد: هدف از اجرای این طرح، حفظ قدرت خرید اقشار مشمول و تضمین تأمین کالری مورد نیاز خانوارهاست. بر این اساس، اقلام اصلی شامل حدود ۱۳ قلم کالا با قیمت‌های ثابت در اختیار دارندگان کالابرگ قرار خواهد گرفت.

وی گفت: با حذف ارز ترجیحی از ابتدای زنجیره واردات، قیمت برخی کالاها افزایش یافته، اما در قالب کالابرگ این افزایش از سوی دولت پرداخت می‌شود و مردم همچنان کالاها را بر مبنای نرخ سابق (۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان) دریافت خواهند کرد.

این مقام دولتی با اشاره به هماهنگی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه اجرای طرح گفت: «رئیس‌جمهور بر تسریع در اجرای کالابرگ تأکید دارند و با توجه به آماده بودن زیرساخت‌ها، به‌زودی مرحله جدید این طرح آغاز خواهد شد.»

او در خصوص آخرین نرخ‌های مصوب کالاهای اساسی نیز در پاسخ گفت: قیمت مرغ درب مرغداری حدود ۸۷ هزار تومان و قیمت مصرف‌کننده نزدیک به ۱۳۶ هزار تومان تعیین شده است. همچنین قیمت تخم‌مرغ برای مصرف‌کننده ۹۲ هزار تومان اعلام شده است.

وی درباره اصلاح نرخ گوشت قرمز نیز گفت: گوشت قرمز تنظیم بازاری که پیش‌تر با ارز ترجیحی وارد می‌شد، دیگر عرضه نمی‌شود و واردات فعلی با نرخ نزدیک به قیمت داخلی انجام می‌گیرد.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در عین حال، با افزایش تولید داخلی، انتظار می‌رود واردات گوشت قرمز به تدریج کاهش یابد و کشور به خودکفایی نزدیک شود.

تعیین جایزه کیفیت برای هرکیلوگرم خرید تضمینی گندم

نرخ خرید تضمینی گندم تعیین شده اما این نرخ  بعد از ابلاغ اعلام می‌شود و در سال جاری برای کیفیت این محصول در قیمت گذاری سهم گذاشته شده تا به سمت افزایش کیفیت این محصول حرکت کنیم.

وی گفت: جایزه کیفیت برای هرکیلوگرم گندم حدود ۲ هزار تومان است.

 

 

تازه‌ترین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۶۵۷۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر