کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۸۷۹۱۱
تاریخ خبر:

تقابل جنجالی بازیگران مرادبرقی با حاج لطف‌الله خان

تقابل جنجالی بازیگران مرادبرقی با حاج لطف‌الله خان

ارحام صدر و بازیگرانش و پرویز کاردان و بازیگرانش در برابر هم!

هفت صبح| در برگی از تاریخ باز هم خاطره‌بازی‌ می‌کنیم و این بار به جراید دهه 50 سرک می‌کشیم و ‌‌یک ماجرای جالب از سینمای آن روزها را روایت می‌کنیم. روزی که خبرنگار مجله اطلاعات هفتگی به اصفهان، زادگاه رضا ارحام صدر رفته و ترتیب یک گفت‌و‌گو را با او داده بود. ارحام صدر که آن موقع یعنی سال 1352، 50ساله بود. ماجرا مربوط به دو سریال پرطرفدار آن موقع یعنی مرادبرقی و حاج لطف‌الله خان است.

بازیگران مراد برقی قوی‌ترند یا حاج لطف‌الله


«خبرنگار ما در اصفهان گفت‌و‌گویی با ارحام صدر‌، کمدین بسیار هنرمند کرده بود و نظر او را درباره سریال مرادبرقی خواسته بود و اینکه بازیگران مراد برقی قوی‌ترند یا بازیگران سریال او... ارحام در پاسخ این سوال، به‌طور کوتاه اظهارنظر کرده بود. بعد از آن با ممیزان گفت‌و‌گو به‌عمل آمده بود و نیز با چند هنرپیشه سریال حاج لطف‌الله در تهران نیز یکی از خبرنگاران هنری ما با پرویز کاردان صحبت کرد و نیز با احمد بهبهانی، نویسنده سریال مراد برقی و همچنین «اصغر ترقه‌» که ناگهان اصغر ترقه از جا پرید و مطالبی در مورد سریال حاج لطف‌الله گفت و پرویز کاردان هم اظهار‌نظرهایی کرد‌.

ما با هم رقابتی نداریم


هدف ما این بود که دو سریال مزبور را از دید هم بررسی کنیم‌، یعنی ارحام صدر و بازیگران سریالش درباره «مراد برقی‌» نظر بدهند و پرویز کاردان و بازیگرانش در مورد سریال «‌حاج لطف‌الله‌» و روی این اصل نیز از طرفین عکس روی جلد تهیه شد‌ اما وقتی روی جلد زیر چاپ می‌رفت، پرویز کاردان تلفن زد و گفت : «ارحام صدر هنر‌پیشه خوبی است‌.


پرویز کاردان و بازیگران سریال خانه به‌دوش


ما با هم رقابتی نداریم و این دو سریال دو مسیر جداگانه دارد. ما به ارحام احترام می‌گذاریم. خواستید حرف‌های او را بنویسید و حرف‌های ما را نه! مخصوصا اصغر ترقه را که عصبانی شد و حرف‌هایی زد. آخر خبرنگار زبل شما باعث شد که این حرف‌ها را بزند.» گفتیم: بابا‌، ارحام صدر که چیزی نگفته بود‌. او هم حرف‌های شما را زده بود که سریال حاج لطف‌الله نمایشی در روال دیگری است و سوای مراد برقی.

ارحام صدر و بازیگران سریال حاج لطف‌الله خان

گفت: «هان دیدید خبرنگارتان خواسته ما را به جان هم بیندازد!» و قول گرفت که حرف‌های او و اصغر را چاپ نکنیم و ما هم قول دادیم و از خیر اینکه بازیگران در سریال موفق تلویزیونی کار همدیگر را بررسی کنند، گذشتیم درحالی که منظورمان فقط و فقط این بود که دو سریال از دید بازیگران مورد بررسی قرار بگیرد؛ نشد که نشد ما بازیگران دو سریال را در برابر هم قرار دهیم!

برای پیگیری اخبارگوناگوناینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۰۶۸۷۹۱۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر