قاب امروز| آنا نعمتی و حیوان خانگی ترسناکش، سلفی نیکای پایتخت با ارسطو، عاشقانه فرشته برای نوید، انیمه تینا

تینا آخوندتبار عکس انیمه خود را منتشر کرد
هفت صبح| چرخی در فضای مجازی میزنیم از سیاست و هنر و فرهنگ تا ورزش؛ عکسهایی که مورد توجه کاربران قرار گرفته را با هم میبینیم.
سلفی سونیا حسینی بازیگر نقش نیکا در پایتخت 7 با احمد مهرانفر در پشت صحنه این سریال . او نوشت: «افتخار بزرگم اینه که توی این مسیر در کنار احمد مهرانفر (عمویی) عزیز بازی کردم»
عاشقانه فرشته حسینی برای نوید محمدزاده در روز تولدش. او با انتشار این عکسها نوشت: همیشه همینقدر بهم نزدیک بمون. تو محبوبترین آدم زندگی منی . تولدت مبارک عزیزدلِ خانواده. دیروز هم عکسی از نوید محمدزاده را منتشر کردیم که در شیکاگو بود.
آنا نعمتی فیلمی را با حیوان خانگیاش در خودرو منتشر کرده که بازیگوشی و هیبت سگش، توجه کاربران را به خود جلب کرد.
تینا آخوندتبار این عکس انیمه از خودش را که این روزها در اینستاگرام مد شده، در صفحه شخصیاش منتشر کرد.