۱۰نقشآفرینی خاص رویا تیموریان در فیلمها و سریالهای مختلف

روزنامه هفت صبح، محمد صابری| در کارنامه رویا تیموریان تا به امروز حدود 30 نقشآفرینی در فیلم سینمایی و 30 نقشآفرینی در سریال به ثبت رسیده است و انتخاب 10 نقش ویژهتر از میان این 60 گزینه کار چندان سادهای نبود. البته نه به این معنا که تیموریان همواره در اوج بوده است بلکه به این دلیل که آرامش او در ایفای نقشهای مختلف، سطح مشخصی از استاندارد در حوزه خاطرهسازی را رقم زده است که سبب شده با به یاد آوردن هر یک از فیلمهای و سریالهایش یادش بخیری زیر لب بگوییم بعد سراغ دیگری برویم! تیموریان هم مانند هر بازیگر و هنرمند دیگری در کارنامهاش ترکیبی از توفیقها و ناکامیها را داشته است اما وجه اخلاقی و حرفهای حضور او در تمام این سالها آنقدر بر دیگر وجوه فنی کارنامهاش میچربد که تنها به بهانه یک خاطرهبازی و بدون هیچ ارزشگذاری و قضاوتی، آلبوم نقشآفرینیهایش را ورق زدهایم؛ در این خاطرهبازی پر از آرامش با ما همراه شوید.
سریال رعنا/ 1369
* درباره چه بود؟
سریال «رعنا» برای خیلی از متولدین دهه 60 از سریالهای خاطرهساز محسوب میشود. یکی از موفقترین تجربههای داوود میرباقری در عرصه ساخت سریال ملودرام که هر چند بعدها تکرار نشد اما برای مخاطبان آن سالهای تلویزیون طعم و مزه خاص خود را داشت. روایت سریال دو زوج محوری دارد، یکی پوریا و تهمینه و دیگری رسول و رعنا که کششهای میان آنها وجود دارد و هر دو با مخالفتهایی از سوی خانوادهها مواجه هستند. داوود میرباقری پس از تجربه موفق «گرگها» سراغ کارگردانی این سریال رفت.
* چه نقشی در آن داشت؟
رویا تیموریان در داستان «رعنا» ایفاگر نقش تهمینه بود. تهمینه و پوریا، پسردایی و دختر همه بودند و بهرغم مخالفت خانوادهها دلبسته یکدیگر شده بودند. تفاوت نگاه پدر و مادر این دو نسبت به زندگی، بر روی رابطه آنها تأثیر گذاشته و مانع رسیدن آن دو به یکدیگر شده بود.
* با کدام بازیگران همبازی بود؟
سریال «رعنا» با نگاه امروز به ترکیب بازیگرانش یکی از مجموعههای پربازیگر آن سالهای تلویزیون بوده است. از گلچهره سجادیه که ایفاگر نقش اصلی مجموعه یعنی رعنا بود گرفته تا بهزاد فراهانی، سعید نیکپور، فاطمه گودرزی، حسین پناهی و البته پرویز پرستویی. رویا تیموریان در اوج جوانی به این ترکیب اضافه شد و ایفای یکی از نقشهای اصلی را برعهده گرفت.
* اهمیتش در کارنامهاش چه بود؟
طبیعتا هر اولینی برای هر بازیگری حائز اهمیت است و «رعنا» بهعنوان اولین تجربه بازیگری رویا تیموریان در تلویزیون برای خودش بسیار جذاب و مهم بود. او چندی پیش با بازنشر بریدهای از نقشآفرینی خود در این سریال نوشت:«اولین تجربه من در قاب تلویزیون به کارگردانی داوود میرباقری که همکاری با او برایم مانند دانشگاهی دوباره بود از سواد، پختگی و عشق به حرفهاش. با گذشت سالهای سال هنوز شیرینی این تجربه لبخند به لبانم میآورد به ویژه همکاری با برادر نازنینم پرویز.»
فیلم زندان زنان/ 1379
* درباره چه بود؟
بیش از هر چیز با شنیدن نام «زندان زنان» به یاد جنجالهای این فیلم در بازه تولید و پخش میافتیم. فیلمی جسورانه و تابوشکن به کارگردانی منیژه حمکت که برای اولینبار دوربین روایت خود را به بند زنان در زندان برده بود و روایتی بیپرده از وضعیت آنان را به تصویر کشیده بود. نوع پوشش بازیگران و البته تصویر تلخ ارائه شده از وضعیت زنان در این فیلم چالشهای بسیاری را برای آن رقم زد و فیلم تا مرحله توقیف هم پیش رفت اما سرانجام دیده شد. فیلم روایتگر یک شورش در زندان زنان است.
* چه نقشی در آن داشت؟
رویا تیموریان یکی از بهترین نقشآفرینیهای کارنامه خود را در این فیلم داشته است. او بازیگر نقش طاهره یوسفی است که رئیس جدید زندان به حساب میآید. او بین زندانیان شورشی میرود تا آرامشان کند و بالاخره هم با اعمال مقررات سختگیرانه زندانیان را وادار به آرامش و تسلیم میکند. طاهره با یکی از زندانیان به نام میترا که مرتکب قتل ناپدریاش شده، درگیر میشود.
* با کدام بازیگران همبازی بود؟
اصلیترین بازیگری که میتوان او را مکمل اصلی نقش طاهره در فیلم دانست رویا نونهالی بود که با شمایلی متفاوت در این فیلم ایفاگر نقش میترا بود. بخش عمدهای از داستان «زندان زنان» در تقابل میان رویا نونهایی و رویا تیموریان رقم میخورد و به معنای واقعی کلمه هم نقشآفرینی تأثیرگذار این دو بازیگر بخش عمدهای از بار جذابیت فیلم را به دوش میکشد.
* اهمیتش در کارنامهاش چه بود؟
رویا تیموریان در ششمین جشن خانه سینما توانست به بهانه نقشآفرینی در فیلم «زندان زنان» جایزه اصلی بهترین بازیگری این جشن را از آن خود کند. واقعیت اما این است که فراتر از جوایز سینمایی، قدرت حضور و نقشآفرینی تحسینبرانگیز تیموریان در این فیلم از اتفاقهای مهم در کارنامه بازیگری او محسوب میشود.
سریال شب دهم/ 1380
* درباره چه بود؟
همزمانی تعطیلات نوروز با ایام محرم در شرایط عادی میتواند تبدیل به یک بحران برای برنامهسازان تلویزیون شود و کمتر پیش میآید که هنرمندی مانند حسن فتحی بتواند از این فرصت نهایت استفاده را ببرد و یکی از ماندگارترین تجربههای نمایشی سیما را به ثبت برساند. سریال خاطرهانگیز «شب دهم» محصول همین تلاقی دو مناسبت بود که فتحی توانست آن را در قالب متناسب با فرهنگ ایرانی و آیینی آن را به سرانجام برساند. بهترین بستر برای این اتفاق هم قطعا استفاده از جاذبههای هنر تعزیه بود. داستان سریال «شب دهم» هم درباره عشق و دلدادگی حیدر به فخرالزمان بود که با مخالفتها و ممانعتهای مادر فخرالزمان مواجه میشد.
* چه نقشی در آن داشت؟
رویا تیموریان یکی از ماندگارترین نقشهای منفی کارنامه خود را در همین سریال ایفا کرد. او نقش «تاجالملوک» یا همان مادر «فخرالزمان» را برعهده داشت که در بخشی از داستان مخالفتهای سفت و سخت او بهعنوان یکی از زنان قاجاری با خواستگارهای دخترش در داستان مورد توجه بود و در ادامه مشخص شد که دستی در قتل زنجیرهای این افراد داشته است.
* با کدام بازیگران همبازی بود؟
حسین یاری و کتایون ریاحی ایفاگر دو نقش اصلی سریال «شب دهم» بودند. هم یاری در نقش حیدر یکی از ماندگارترین تصاویر را از خود در حافظه مخاطبان ثبت کرد و هم ریاحی حضوری موفق در نقش معشوقه حیدر داشت. محمود پاکنیت، ثریا قاسمی و پرویز فلاحیپور از دیگر بازیگران مطرح حاضر در این سریال بودند. رویا تیموریان بیشترین نقشآفرینی مشترک را با کتایون ریاحی در این سریال داشت.
* اهمیتش در کارنامهاش چه بود؟
در میان تجربههای تلویزیونی تیموریان، قطعا میتوان «شب دهم» را یکی از نقاط درخشانی توصیف کرد که تأثیر بسیاری بر محبوبیت او در میان مخاطبان تلویزیون داشت؛ هرچند همراه با نفرتی برخاسته از یک نقش کاملا منفی!
فیلم کافه ستاره/ 1384
* درباره چه بود؟
سامان مقدم پس از سه فیلم جنجالی کارنامه خود یعنی «سیاوش»، «پارتی» و «مکس» بود که سراغ فیلم «کافه ستاره» بهعنوان تجربهای کاملا متفاوت در کارنامه خود رفت. او که در دوران جوانیاش بهعنوان کارگردانی جسور برای پرداختن به موضوعات ملتهب شناخته میشد، این بار سراغ تجربهای متفاوت از منظر فرمی رفت و در یک روایت اپیزودیک تلاش کرد تا سرنوشت یک زن را در موقعیتهای اجتماعی متفاوت بهتصویر درآورد. فریبا، سالومه و ملوک هر سه در یکی از محلات پایین شهر تهران ساکن هستند که فیلم چالشهای هر یک از آنها را در یک اپیزود به تصویر درمیآورد.
* چه نقشی در آن داشت؟
ملوک زنی تنهاست که به پسر جوانی به نام خسرو علاقهمند میشود و به شیوههای مختلف تلاش میکند پای او را به خانهاش باز کند. وقتی میبیند تلاشهایش به جایی نمیرسد، تصمیم میگیرد شلهزرد نذری بپزد. زمانی که برای بردن شلهزرد، پایش به کافهستاره میرسد متوجه میشود فریبا که صاحب کافه است با یکی از طلبکارها بحثش شده. ملوک مقابل مرد میایستد و از فریبا دفاع میکند. همان زمان مرد جوانی که سر یکی از میزهای کافه نشسته به ملوک علاقهمند میشود و نذرش بلافاصله جواب میدهد.
* با کدام بازیگران همبازی بود؟
هانیه توسلی و افسانه بایگان دو بازیگر دیگر فیلم «کافه ستاره» بودند که در کنار رویا تیموریان سه ضلع اصلی روایت این فیلم را تکمیل کردند. این فیلم همچنین از آثاری در کارنامه تیموریان است که در آن با همسرش مسعود رایگان هم، همبازی بوده است. حامد بهداد، پژمان بازغی، شاهرخ فروتنیان و نیکو خردمند از دیگران بازیگران این فیلم بودند.
* اهمیتش در کارنامهاش چه بود؟
تا پیش از «کافه ستاره» بسیاری از مخاطبان تصویری جدی و تا حدودی حتی کلیشهای از رویا تیموریان و نقشهایش در ذهن داشتند اما حضور شیرین و تا حدودی بانمک او در این فیلم، تصویری متفاوت از توانمندیهای او را پیش روی مخاطبان جدیتر سینما عیان کرد.
سریال شمسالعماره/ 1388
* درباره چه بود؟
سامان مقدم پیش از این سریال، تجربه ساخت «پریدخت» را در قاب تلویزیون داشت و کارگردانی ناآشنا با این فضا به حساب نمیآمد اما «شمسالعماره» را میتوان نقطه اتصال جدیتر این کارگردان با طیف گستردهتر مخاطبان تلویزیونی توصیف کرد. سریالی با طنز خاص خود که نه شبیه مجموعههای طنز 90 شبی آن روزهای تلویزیون بود و نه به اندازه ملودرامهای خانوادگی آن سالها فضای خشک و جدی داشت. شیرینی سریال شمسالعماره و روایت آن از خواستگارهای رنگ و وارنگ دختر یک خانواده متمول، این مجموعه را در حافظه مخاطبان ماندگار کرد.
* چه نقشی در آن داشت؟
بعد از تجربه موفق «کافه ستاره» دور از انتظار نبود که سامان مقدم باردیگر ایفای یک نقش بامزه را به تیموریان پیشنهاد دهد. پری خانم «شمسالعماره» همین کاراکتر بود؛ مادرزن پسر خانواده که از زمان عروسی دخترش در خانه آنها مانده و قصد رفتن ندارد. او لباسهای عجیب میپوشید و اظهارنظرهایش علاوهبر اینکه اعصابخردکن به نظر میرسید اما خندهدار بود. رویا تیموریان بهنوعی نقش کاراکتری را داشت که بخشی از سرخوشی سریال برعهده او بود.
* با کدام بازیگران همبازی بود؟
در مجموعه «شمسالعماره» هانیه توسلی ایفاگر نقش اصلی بود که اتفاقاً تجربهای موفقی هم در کارنامه خود او به حساب میآمد. رویا تیموریان اما رویارویی بامزهای در این مجموعه با همسرش یعنی مسعود رایگان داشت که نقش هرمز را ایفا میکرد و پریخانوم در تلاش بود تا توجه او را به سمت خود جلب کند. مرجانه گلچین، مهرانه مهینترانی، فرهاد آئیش، امیرحسین رستمی و امین حیایی از دیگر بازیگران این سریال بودند.
* اهمیتش در کارنامهاش چه بود؟
در ادامه تجربه موفق حضور در «کافه ستاره» میتوان ایفای نقش پری در «شمس العماره» را تلاشی موفق در کارنامه تیموریان دانست که شمایلی خاص و متناسب با آثار کمدی و شاد را از او در حافظه مخاطبان تثبیت کرد.
فیلم خانه دختر/ 1393
* درباره چه بود؟
میتوان گفت یکی از فیلمهای غیرمنتظره در کارنامه فیلمسازش بود. زمانی که شهرام شاهحسینی «خانه دختر» را کارگردانی و روانه ویترین فجر کرد، نامش برای بسیاری از ما یادآور فیلمهای گیشهپسند بود و انتظار نداشتیم با یک ملودرام تلخ و جدی از او مواجه شویم. فیلم داستان مرگ دختری به نام سمیرا درست در روز عروسیاش است که چالشهای بسیاری را برای اطرافیان به همراه میآورد و واقعیتهای تلخی را عیان میکند.
* چه نقشی در آن داشت؟
رویا تیموریان در فیلم «خانه دختر» حضوری بهشدت کوتاه اما تأثیرگذار و به یادماندنی داشت. او نقش مادر منصور را ایفا میکند. منصور که در آستانه ازدواج با سمیرا باید با معمای مرگ نامزدش مواجه شود، واقعیتهای بسیاری را درباره اتفاقات منجر به مرگ سمیرا نمیداند. واقعیتهایی که آرامآرام مشخص میشود مادر منصور با نقشآفرینی رویا تیموریان در آنها نقشی کلیدی داشته است. مادری بهشدت سنتی و پایبند خرافه که به دلیل اصرار به معاینه سمیرا تا پیش از ازدواج با پسرش، زمینهساز اتفاقاتی تلخ در داستان میشود.
* با کدام بازیگران همبازی بود؟
حامد بهداد ایفاگر نقش منصور در این فیلم است و رعنا آزادیور هم در یکی از نقشآفرینیهای تحسینبرانگیز خود نقش سمیرا را در این فیلم ایفا کرده است. در تنها سکانس حضور رویا تیموریان در فیلم او بیشترین بازی مشترک را با آزادیور دارد. از دیگر بازیگران مطرح حاضر در فیلم میتوان به باران کوثری، پگاه آهنگرانی و بابک احمدی اشاره کرد.
* اهمیتش در کارنامهاش چه بود؟
در کارنامه رویا تیموریان نقشهای منفی جایگاه خاصتری دارند و میتوان این کاراکتر را هم در همین ردیف از نقشآفرینیهای خاص در کارنامه او قرار داد. نکته جالب درباره حضور تیموریان در این فیلم این است که در مقام یک مادر پایبند به اصول و حتی خرافات، اصلا تلاش نکرده است که تصویری منفور و مبتنیبر کلیشهها از او ارائه کند.
سریال دیوار به دیوار/ 1396
* درباره چه بود؟
پس از تجربه موفق «شمسالعماره» اصلا دور از ذهن نبود که سامان مقدم باردیگر وسوسه شود تا در فضای متفاوت سریالی را روانه آنتن تلویزیون کند. تجربهای که البته بیش از مقدم، تلویزیون میتوانست علاقهمند به تکرار آن باشد چرا که جذب طیفی از مخاطبان را میتوانست تضمین کند. فصل اول مجموعه «دیوار به دیوار» بهعنوان یک سریال نوروزی کلید خورد و روانه آنتن شد و به همین دلیل لازمه آن فضای شاد و مفرح بود. مقدم اما بنابر فرمولی که پیشتر آزموده بود تلاش نکرد تا یک کمدی به معنای مرسوم در تلویزیون بسازد.
* چه نقشی در آن داشت؟
یکی از کاراکترهای خاص در روایت «دیوار به دیوار» پوران ابریشمی بود. همان کاراکتری که رویا تیموریان نقش آن را بازی میکرد. از نکات جالب در طراحی موقعیتهای داستانی سریال «دیوار به دیوار» خلق برخی فضاهای ملودرام در روابط کاراکترها بود که حضور کاراکترهای فرعی باعث لطافت و تا حدودی شیرینی آن میشد. رویا تیموریان هم با تکیه بر تجربههای قبلی همکاریاش با سامان مقدم به بهترین شکل توانست این کارکرد را برای کاراکتر پوران ایجاد کند.
* با کدام بازیگران همبازی بود؟
«دیوار به دیوار» هم تجربهای پربازیگر در قاب تلویزیون بود. شاخصترین چهره در ترکیب بازیگران این سریال که مورد توجه مخاطبان هم قرار گرفت پژمان جمشیدی بود که بعد از حضور موفق در مجموعه «پژمان» باردیگر در یک سریال ایفای نقش میکرد. ویشکا آسایش، فرهاد آئیش، آزاده صمدی، گوهر خیراندیش، امیرمهدی ژوله و علی شادمان از دیگر بازیگران سریال بودند که به فراخور داستان هرکدام سکانسهای
مشترکی با تیموریان هم داشتند.
* اهمیتش در کارنامهاش چه بود؟
سریال «دیوار به دیوار» ارزشافزوده ویژهای را برای رویا تیموریان و رابطهاش با مخاطبان تلویزیون به همراه نداشت. البته برای همین سریال نامزد بهترین بازیگر از جشن حافظ شد اما برای مخاطب همان حضور دوستداشتنی همیشگی را داشت.
فیلم شادروان/ 1400
* درباره چه بود؟
در زمان رونمایی فیلم در جشنواره فیلم فجر، حسین نمازی در مقام کارگردان فیلم اصرار بسیار زیادی داشت که اعلام کند فیلمش یک فیلم کمدی نیست و مخاطب نباید با انتظار یک اثر طنز به تماشای آن بنشینید. انتظاری که البته تنها محدود به بازه جشنواره بود و زمانی که نوبت به اکران عمومی رسید، پخشکننده فیلم همه تلاش خود را برای معرفی و تبلیغ آن به عنوان یک اثر مفرح و طنز به خرج داد. فیلم روایتی جذاب از چالشهای یک خانواده بعد از درگذشت پدرشان را دارد.
* چه نقشی در آن داشت؟
تمرکز اصلی فیلم بر روی نادر و پری بهعنوان فرزندان حسنآقا است که حالا بعد از مرگ او باید شرایط خانواده را با حضور مهمانان ناخوانده مدیریت کنند. البته آنها در این شرایط با رازورمزهایی از زندگی گذشته پدرشان نیز مواجه میشوند. رازهایی که مادر آنها هم از آن بیاطلاع نبوده است. ایفای نقش این مادر که نامش در فیلم «نازی» است را رویا تیموریان برعهده داشت و اتفاقا هم در این نقش خوش درخشید.
* با کدام بازیگران همبازی بود؟
سینا مهراد و نازنین بیاتی ایفاگر دو نقش اصلی فیلم بودند که در قالب مادر و فرزندی، بیشترین سکانس مشترک را هم با رویا تیموریان در فیلم داشتند. برادر نازی با بازی بهرنگ علوی هم حضوری تعیینکننده در داستان دارد و سکانسهای بامزهای هم با حضور این کاراکتر با نام دایی اسد در روایت فیلم شکل گرفته است. رضا رویگری هم در این فیلم نقش حسآقا یا همان پدر فوتشده را ایفا کرده است.
* اهمیتش در کارنامهاش چه بود؟
هر چند فیلم «شادروان» را میتوان در ردیف تجربههای نیمهکمدی و نیمهجدی رویا تیموریان طبقهبندی کرد و آن را از آثار موفق کارنامهاش بهحساب آورد اما جنس نقشآفرینی و سهمش در فیلم به اندازهای نبود که بتوان انتظار ویژهای بابت تأثیرگذاری بر کارنامه بازیگر از آن داشت.
سریال جیران/ 1401
* درباره چه بود؟
حسن فتحی علاقه خاصی به جنس روایتگری علی حاتمی و مواجههاش با تاریخ دارد و هر بار در تجربههای سینمایی و سریالی خود تلاش دارد نسخه از همان مواجهه را بازتولید کند، البته که با امضای و سلیقه امروزی خود. «جیران» را میتوان تازهترین محصول همین نگاه دانست. نگاهی که قائل به پایبندی صددرصدی به گزارهها و واقعیتهای تاریخی نیست و اصالت را به روایت و داستان میدهد. فتحی اینبار هم در روایت عشق و عاشقی ناصرالدینشاه خیلی در بند تاریخ نبوده و خردهداستانهایی را بهصورت ذوقی به خط اصلی ضمیمه کرده است.
* چه نقشی در آن داشت؟
یکی از کاراکترهایی که شاید رگههایی در بستر تاریخ داشته باشد اما جنس پرداخت و سهم حضور او در تحولات تاریخی بیش از اندازه آغشته به خیالپردازی نویسندگان شده است، همین کاراکتر کفایتخاتون است که نقشآفرینی آن را رویا تیموریان برعهده دارد. یکی از چهرههای متنفذ دربار قاجار که البته پشتوانهای قوی در بازار دارد و میتواند با یک فرمان مشکل اقتصادی دربار را چاره کند! کفایت خاتون اما آرامآرام نقش پررنگتری در روایت پیدا میکند و تبدیل به چهرهای میشود که در حال زمینهچینی برای سرنگونی حکومت قاجار است!
* با کدام بازیگران همبازی بود؟
سریال «جیران» بازیگران بسیاری دارد که در رأس آنها میتوان به بهرام رادان و پریناز ایزدیار اشاره کرد اما از نظر نقشآفرینی مشترک، بخشی از سکانسهای مهم و جذاب مرتبط با بازی رویا تیموریان مربوط به خلوتهای او با مهدعلیا با نقشآفرینی مریلا زارعی میشود.
* اهمیتش در کارنامهاش چه بود؟
حتما در میان تجربههای سریالی رویا تیموریان، نقشآفرینیاش در مجموعه «جیران» جزو اتفاقات ویژه به حساب میآید و باید حسن فتحی را جزو کارگردانهایی دانست که بهخوبی از ظرفیتهای تیموریان خبر دارند و میتوانند بهترین بهره را از حضور او ببرند.
سریال بیگناه/ 1401
* درباره چه بود؟
بعد از تجربه موفق «همگناه» خیلیها انتظار داشتند که مصطفی کیایی این تجربه را ادامه دهد و زمزمههایی مبنیبر انتظار مخاطبان برای ساخت فصل دوم این مجموعه هم شکل گرفت. به همین دلیل وقتی خبرهای اولیه «بیگناه» در فضای رسانه منتشر شد، خیلیها به تصور دنباله همان سریال قبلی به انتظارش نشستند. این یکی اما داستانی متفاوت داشت و کارگردانیاش را هم مهران احمدی برعهده گرفته بود. فصل مشترک دو مجموعه اما حضور محسن کیایی در مقام طراح داستان بود. «بیگناه» داستان رمز و رازهای خانوادهای را روایت میکند که پس از سالها افشای آنها روابط اعضای خانواده را با تهدیدهای جدی مواجه کرده است.
* چه نقشی در آن داشت؟
رویا تیموریان در سریال «بیگناه» نقش خاصی را برعهده دارد. او ایفاگر نقش ناهید است. کاراکتری که در رفت و برگشت روایت از حال به گذشته کاراکترها مشخص میشود رابطهای مخفی با استاد رشید فرشباف در سالهای دور داشته که مربوط به پیش از ازدواج او میشود. مهتاب حاصل ازدواج ناهید و رشید است که حالا سوالات بسیاری درباره پدر گمشدهاش دارد و ناهید در تلاش است تا راز ناگفته خود را از او پنهان نگه دارد.
* با کدام بازیگران همبازی بود؟
ترکیب بازیگران سریال «بیگناه» شباهت بالایی با «همگناه» دارد. محسن کیایی نقش بهمن را بهعنوان کاراکتر اصلی خود ایفا کرده است اما رویا تیموریان بیشترین نقشآفرینی مشترک را با ویشکا آسایش داشته که بازیگر نقش مهتاب بهعنوان تنها دختر اوست. حضور مسعود رایگان در نقش رشید فرشباف هم از اتفاقات قابل توجه این سریال است و سکانسهای مشترکی میان او و ناهید در سریال وجود دارد.
* اهمیتش در کارنامهاش چه بود؟
نقش ناهید تجربه خاصی در کارنامه رویا تیموریان به حساب نمیآید چرا که او همان استانداردهای همیشگی را در ایفای این نقش هم حفظ کرده است. تیموریان باردیگر ثابت کرده است که از پس هر نقش پیچیدهای برمیآید.