رصدخانه| آیا حامد آهنگی ضد واکسن است؟

روزنامه هفت صبح| تکراری روز : تیزرهای تکراری برف بیصدا میبارد که دیگر جذابیت ندارد | شبکه سه، جزو شبکههایی است که برای سریالها و برنامههای در حال پخشش، تیزرهای زیادی پخش میکند، یکی از مهمترین برنامههایی که تیزر آن بهوفور روی آنتن میرود، تیزر سریال شبانگاهی این شبکه است.
در حال حاضر سریال برف بیصدا میبارد از این شبکه در حال پخش است و تیزرهای آن در طول روز بارها و بارها و لابهلای برنامهها به نمایش درمیآید. نکته اینجاست تیزری که این شبها پخش میشود، مربوط به قسمتهای اولیه است که مخاطب آن را دیده و جذابیتی برایش ندارد. با توجه به اینکه برف بیصدا میبارد یک سریال صد قسمتی است، میبایست برای ایجاد جذابیت هم که شده، بعد از هر ده، دوازده قسمت یک تیزر جدید برایش ساخته شود که مخاطب را تشنه تماشای قسمتهای بعدی نگه دارد.
ضد واکسن روز: آیا حامد آهنگی ضد واکسن است | قسمت جدید فصل دوم «شباهنگی» به دلیل تقارن با ایام فاطمیه دوم با چند روز تاخیر پخش شد و جمعه شب در اختیار مخاطبان قرار گرفت. در این برنامه که چهارمین قسمت فصل دوم است، سیما تیرانداز مهمان بود. در ابتدای قسمت چهارم و بعد از سلام و احوالپرسی حامد آهنگی، او با آرزوی سلامتی برای مردم و به دور بودنشان از کرونا آنها را به زدن واکسن ترغیب کرد؛
اما در ادامه گفت که یکی از اعضای بند موسیقی واکسن نزده است و سپس عنوان کرد که خودش هم تاکنون واکسینه نشده است. او در حالی عنوان کرد که واکسن کرونا را هنوز دریافت نکرده که گروههای مختلف سنی در حال زدن دز سوم هستند. واکسن نزدن آهنگی در این شرایط این شائبه را ایجاد میکند که او هم ضد واکسن است و اعتقادی به این کار ندارد.
بیخیال شو روز: التماسهای گزارشگر بازی پرسپولیس -پدیده وسط بازی | حذف تیمهای پرسپولیس و استقلال از لیگ قهرمانان آسیا و شائبه تعلیق فوتبال ملی به دلیل نقص اساسنامه، این روزها حسابی طرفداران و علاقهمندان به فوتبال ملی را کلافه کرده است. مهدی داوری گزارشگر مشهدی بازی تیمهای پرسپولیس و پدیده در جریان گزارش این بازی اشارهای به این موضوع کرد و از مسئولان فدراسیون و دیگر دستاندرکاران خواهش میکرد تا مشکلات را مرتفع کنند تا مشکلی برای تیم ملی در راه صعود به جام جهانی پیش نیاید.
او در شرایطی که بازی در جریان بود، روند گزارش را رها کرده بود و دائم تقاضا وخواهشش از مسئولان را تکرار میکرد. داوری حدود دو تا سه دقیقه به این موضوع پرداخت و دائم حرفهایش را در این زمینه تکرار میکرد. هرچند او نکته مهمی را یادآور شد اما تکرار بیش از حد کمی از اهمیت موضوع کم کرد.