کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۰۶۴۴۹
تاریخ خبر:

داغ‌ترین عکس‌های خبری جهان در ۲۴ساعت گذشته

داغ‌ترین عکس‌های خبری جهان در 24ساعت گذشته

روزنامه هفت صبح| یک: خرس طلای برلیناله به یک فیلم فرانسوی رسید : جوایز بخش اصلی رقابت‌های هفتاد و سومین دوره فستیوال فیلم برلین شامگاه شنبه ۲۵ فوریه (۶ اسفند) در کاخ برلیناله با اهدای خرس طلا به یک مستند فرانسوی برگزار شد. نیکلا فیلیبر مستندساز قدیمی فرانسه، از بین ۱۹ فیلم پذیرفته شده در این بخش، خرس طلای برلین را کسب کرد. کریستين استوارت، رئیس هیات داوران در مراسم اهدای جوایز در برلین گفت: «هزاران سال است که مردم در دایره‌ای بسته در جستجوی تعریف هنر بوده‌اند.

با احترامی که برای همه مکاتب فکری قائلم، باید بگویم وقتی هنر را می‌بینید، آن را می‌شناسید». به گفته او تمام اعضای هیات داوران تحت تأثیر سطح انسانی فیلم برنده قرار گرفتند. «Sur l'Adamant» درباره یک کلینیک روزانه در یک قایق شناور در قلب پاریس برای افراد مبتلا به مشکلات روانی و روحی است. نیکلا فیلیبر، مستندساز، در مشاهدات طولانی‌مدت خود، کسانی را که به دنبال کمک هستند و همچنین کسانی را که علیه انسان‌زدایی در روان‌پزشکی کار می‌کنند، به تصویر می‌کشد.

فیلیبر در مراسم اهدای جوایز خرس طلایی گفت که او می‌خواست تصویر افراد به اصطلاح دیوانه را تغییر دهد. افرادی که مشکلات روانی دارند مورد انگ و اتهام‌زنی قرار می‌گیرند. «ما باید آنچه را که ما را متحد می‌کند، بشناسیم: یک انسانیت مشترک و بخشی از همان جهان بودن.» امسال سه جایزه به فیلم‌های آلمانی تعلق گرفت. من جمله اینکه کریستین پتسولد جایزه بزرگ هیات داوران را برای «روتر هیمل» - دومین قسمت از یک سه گانه پس از «Undine» دریافت کرد، در حالی که آنگلا شانلک برای بهترین فیلمنامه برای «موسیقی» خرس نقره‌ای دریافت کرد.

هیات داوران به سوفیا اوترو بازیگر جوان اسپانیایی جایزه بهترین بازی در نقش اول را اهدا کرد. قدردانی طولانی او از والدین‌ و عوامل فیلم فضای احساسی در برلیناله به‌وجود آورد. سوفیا جوان‌ترین برنده خرس نقره‌ای بهترین نقش اصلی است. خرس نقره‌ای بهترین کارگردان به فیلیپ گارل ۷۴ ساله فرانسوی برای فیلم Le grand chariot اهدا شد. این فیلم درباره احتمالا آخرین نسل یک خانواده عروسک گردان است. ۲۸۳ فیلم در هفتاد و سومین دوره برلیناله به نمایش در آمد که ۱۹ فیلم از ۱۸ کشور دنیا در بخش مسابقه اصلی حضور داشتند. (دویچه وله)

دو: «هزار خورشید تابان»، رمان پرفروش خالد حسینی، نویسنده افغان‌تبار آمریکایی، این‌بار به‌صورت نمایش در آمریکا روی صحنه رفته است. کارگردان این نمایش که روزگار دو زن افغان در دوره اول سلطه طالبان را به نمایش می‌گذارد، رویا سادات، فیلمساز افغان ساکن آمریکا است و بیشتر بازیگران آن آمریکایی هستند. موسیقی اپرای «هزار خورشید تابان» را شیلا سیلور، آهنگساز معروف آمریکایی، ساخته‌ است. او زمانی که در سال ۲۰۰۹ رمان «هزار خورشید تابان» را خواند، تحت تاثیر قرار گرفت و به گفته خود، وقتی یکی از شخصیت‌های این رمان مرد، او هم گریه کرد. (ایندیپندنت)

سه: کیم کارداشیان در شوی لباس زنانه دولچه گابانا (برای سال ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴) در جریان هفته مد میلان

چهار:‌ کیت میدلتون، پرنسس ولز در حال ملاقات با برخی از بازیکنان آسیب دیده راگبی در این کشور، پیش از آغاز مسابقه بین این کشور و انگلستان. عکس از گتی ایمیجز

پنج: ‌در سالگرد آغاز جنگ اوکراین، گتی ایميجز این عکس را از یک خواهر به همراه فرزندش و یک مادر گرفته که بر سر مزار یک مرد ۴۳ ساله حاضر شدند که در جریان جنگ کشته شده است. این قابی است از شهر لویو واقع در غرب اوکراين که کیلومترها با مرز شرقی و محل جبهه نبرد فاصله دارد.

شش: ‌ معلمان در لیسبون پرتغال یک بار دیگر برای تقاضای شرایط کاری بهتر به تقاضای اتحادیه کارکنان آموزش و پرورش به خیابان آمدند. تظاهراتی که می‌بینید در پایان اعتصاب معلمان انجام شده و معترضان در مقابل پارلمان این کشور نیز تجمع کردند. عکس از کوربیس.

سایر اخبارکاربران ویژه - جهانرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۵۰۶۴۴۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر