کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۴۱۶۸۳
تاریخ خبر:

دیدیه اندونگ در کنار اوبامیانگ؛ دعوت هافبک استقلال به تیم ملی گابن

دیدیه اندونگ در کنار اوبامیانگ؛ دعوت هافبک استقلال به تیم ملی گابن

دیدیه اندونگ، هافبک دفاعی استقلال تهران، در کنار پیر امریک اوبامیانگ، در فهرست نهایی تیم ملی گابن برای نبرد حساس برابر نیجریه قرار گرفت.

به گزارش هفت‌ورزشی، تیم ملی گابن فهرست نهایی خود برای دیدار مرحله پلی‌آف مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل نیجریه را اعلام کرد. دیداری که قرار است در تاریخ ۱۳ نوامبر در مراکش برگزار شود. در میان بازیکنان دعوت‌شده، نام دو ستاره شاخص بیش از همه  برای علاقمندان به فوتبال ایران جلب توجه می‌کند:  پیر امریک اوبامیانگ، مهاجم سابق آرسنال و بارسلونا، و دیدیه اندونگ، هافبک دفاعی تیم استقلال تهران.

didier_-56704

اندونگ که در طی فصول حضورش در فوتبال ایران یکی از ستون‌های میانی استقلال بوده، توانست نظر سرمربی تیم ملی گابن، تییری مویوما، را جلب کرده و بار دیگر در ترکیب تیم کشورش جای گرفته است. او قرار است در کنار چهره‌هایی همچون ماریو لمینا و گوئلور کانگا مرکز زمین گابن را در مقابل نیجریه همراهی کند.

در سوی دیگر، بازگشت پیر امریک اوبامیانگ پس از غیبت در دیدار پایانی مرحله مقدماتی، خبری خوش برای هواداران گابن است. این ستاره باسابقه اکنون در کنار دنیس بوانگا امید نخست خط حمله پلنگ‌ها در مسیر صعود به جام جهانی محسوب می‌شود.

اردوی گابن از روز یکشنبه آغاز خواهد شد و بازیکنان دوشنبه خود را به کمپ معرفی می‌کنند. ترکیب تیم شامل ۲۶ بازیکن است.

photo_2025-11-07_13-18-36

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۴۱۶۸۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر