کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۸۱۰۸
تاریخ خبر:

دوئل بقای استقلال در آسیا؛ عملیات نجات از سقوط زود هنگام

دوئل بقای استقلال در آسیا؛ عملیات نجات از سقوط زود هنگام

تیم‌های استقلال ایران و الوحدات اردن در شرایطی مشابه و برای کسب اولین پیروزی آسیایی خود، چهارشنبه‌شب در ورزشگاه شهر قدس تهران رودرروی یکدیگر قرار می‌گیرند.

به گزارش هفت‌ورزشی، کاروان تیم فوتبال الوحدات وارد تهران شد تا فردا (چهارشنبه) ساعت هفت عصر به وقت اردن، در ورزشگاه شهر قدس به مصاف تیم استقلال برود. این دیدار در چارچوب مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا دوم (۲۰۲۵) و از گروه نخست برگزار می‌شود. گروهی که تیم‌های المحرق بحرین و الوصل امارات نیز در آن حضور دارند.

بازگشت استقلال

استقلال در اولین دیداری که ریکاردو ساپینتو را در لیگ‌برتر روی نیمکتش داشت، بالاخره توانست برابر مس رفسنجان و با یک گل به پیروزی رسید. اما آنچه هواداران استقلال را پیش از سومین دیدار در لیگ قهرمانان آسیا2 نسبت به گذشته امیداوارتر کرد، نمایش منسجم‌تر تیم و عملکرد بهتر ستاره‌هایی مانند یاسرآسانی و منیرالحدادی بود. در واقع استقلال نسبت به بازی‌های قبلی اش نمایش بهتری داشت و این ذهنیت را به‌وجود آورد که به سمت پیشرفت و بهبود پیش می‌رود. چیزی که هواداران این تیم مشتاق دیدنش هستند، استقلالی که با اینهمه ستاره داخلی و خارجی بتواند با بازی‌های تهاجمی و پرگل به افتخار برسد.

با اینحال ریکاردو ساپینتو خوب می‌داند در لیگ قهرمانان آسیا2 فرصت لغزشی باقی نمانده است. دو بازی ابتدایی برابر الوصل امارات و المحرق بحرین تجربه تلخ و بزرگی برای استقلال بودند. قبل از شروع بازی‌ها و با توجه به جذب بازیکنان شاخص و گران‌قیمت تصور این بود که آبی‌ها به راحتی از پس حریفانشان در مرحله گروهی برمی‌آیند. نتیجه اما امروز دو بازی صفر امتیاز، 8 گل خورده و 2 گل زده است و این نتیجه‌ای نیست که استقلال را به صعود به مرحله بعدی امیدوار کند.

photo_2025-10-18_22-01-58

الوحدات اردن باانگیزه در تهران

الوحدات سومین حریف استقلال شرایطی مشابه نماینده ایران دارد. این تیم در دو بازی برابر ابتدایی مرحله گروهی برابر المحرق با نتیجه 4-0 و برابر الوصل با نتیجه 2-1 مغلوب شد و به خاطر تفاضل گل یک رده بالاتر از استقلال در جدول قرار دارد. الوحدات در آخرین بازی پیش از حضور در تهران در رقابت‌های جام حذفی اردن حریفش الجلیل را با نتیجه 6-0 شکست داد و این می‌تواند انگیزه لازم را برای  این بازی به تیم اردنی بدهد. این تیم دو بازیکن خود محمود شوکت و صالح راتب را در اختیار ندارد.

به دنبال اولین برد آسیایی

اهمیت بازی استقلال و الوحدات در این است که هر دو تیم به دنبال اولین برد آسیایی خود در مرحله گروهی هستند. در این گروه الوصل و المحرق با 6 امتیاز در صدرجدول هستند.

مشکلات الوحدات

الوحدات برای این بازی چند بازیکن تاثیرگذار خود را در اختیار ندارد. این تیم با غیبت‌های مهمی در خط میانی روبه‌روست. جدایی صالح راتب، بازی‌ساز و از ارکان اصلی تیم، تنها چند روز پیش از مسابقه، برنامه‌های سرمربی جمال محمود را بر هم زد. راتب یکی از بازیکنان کلیدی و خلاق تیم بود که از دید فنی و مهارتی در سطح بالایی قرار داشت. همچنین الوحدات از حضور محمود شوکت، یکی از بهترین هافبک‌های تدافعی اردن، به دلیل عارضه جسمانی محروم است و احمد الحراحشه، وینگر راست تیم نیز به‌سبب سانحه رانندگی حدود یک هفته پیش در این بازی حضور ندارد. این در حالی است جمال محمود سرمربی تیم برای جانشینان این بازیکنان با محدودیت‌هایی مواجه است.

Screenshot 2025-10-21 121501

استقلال باارزش‌تر از حریف اردنی

موسی جنپو از نظر سایت ترنسفرمارکت باارزش‌ترین بازیکن استقلال با 2 میلیون یورو است اما گرانترین بازیکن الوحدات مهند سمرین با ارزش 400 هزار یورو است. مجموع ارزش بازیکنان تیم استقلال حدود 20 میلیون یورو و الوحدات 4.33 میلیون یورو است که این اختلاف سطح بازیکنان دو تیم را نشان می‌دهد.

غایبان استقلال

روزبه چشمی کاپیتان و جلال‌الدین ماشاریپوف ستاره ازبکستانی تیم به دلیل مصدومیت غایبان سرشناس استقلال در این بازی هستند اما ساپینتو برای بردن حریف اردنی دست پری دارد، بخصوص در بخش تهاجمی که ستاره‌هایی چون منیر الحدادی، یاسر آسانی، سعید سحرخیزان، داکنز نازون و ... در آن حضور دارند.

 

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۸۱۰۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر