کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۷۹۰۶
تاریخ خبر:

یورگن کلوپ: چرا منچستریونایتد را رد کردم و عاشق لیورپول شدم!

یورگن کلوپ: چرا منچستریونایتد را رد کردم و عاشق لیورپول شدم!

یورگن کلوپ، سرمربی سابق تیم لیورپول، دلیل اصلی عدم پذیرش هدایت منچستریونایتد را فاش کرد.

به گزارش هفت‌ورزشی، یورگن کلوپ که در تابستان ۲۰۲۴ پس از ۹ سال هدایت قرمزها از این تیم جدا شد و در این مدت لیورپول را به یکی از مدعیان اصلی عناوین داخلی و اروپایی تبدیل کرد،حالا در سمت جدیدش به‌عنوان رئیس جهانی فوتبال در پروژه‌ی شرکت رد بول فعالیت می‌کند.

او در گفت‌وگویی با پادکست «دفتر خاطرات یک مدیرعامل» به میزبانی استیون بارتلت، درباره‌ی دلیل رد کردن پیشنهاد منچستریونایتد گفت: «در جلساتی که با آن‌ها داشتم، چیزهایی گفتند که خوشم نیامد. گفتند هر بازیکنی بخواهی برایت می‌خریم، این را می‌آوریم و آن را می‌گیریم. همان‌جا با خودم گفتم: این نوع پروژه‌ای نیست که دنبالش باشم.»

او افزود: «نمی‌خواستم پل پوگبا را برگردانم. این‌جور کارها جواب نمی‌دهد. حتی بازگرداندن کریستیانو رونالدو را هم نمی‌خواستم. همه می‌دانیم او در کنار مسی از بهترین بازیکنان تاریخ است، اما بازگشتش در آن زمان به نفع تیم نبود و کمکی نمی‌کرد.» کلوپ ادامه داد: «ایده‌ی آن‌ها این بود که بهترین بازیکنان را به باشگاه بیاورند، اما هیچ‌وقت درباره‌ی خودِ فوتبال صحبت نکردند. بعد از آن بود که پروژه‌ای کاملاً فوتبالی پیش رویم قرار گرفت: باشگاه لیورپول.»

او تأکید کرد: «از روزی که به لیورپول پیوستم، حتی یک لحظه هم به این فکر نکردم که آیا منچستریونایتد کار درستی کرد یا نه. من به لیورپول رفتم و از همان لحظه، یونایتد برایم یک رقیب شد،  نه دشمن، بلکه رقیبی مهم که پیروزی برابرش همیشه لذت‌بخش است.»

کلوپ در ادامه گفت: «در فوتبال، مثل زندگی، هر وقت فکری می‌کنی راه‌حل را یافته‌ای، دو روز بعد با مشکل جدیدی روبه‌رو می‌شوی. چیزی به‌نام برنامه‌ی بلندمدت وجود ندارد. باید همین حالا با مشکل روبه‌رو شوی و بگویی: دو روز دیگر درستش می‌کنیم. اما در فوتبال، بعضی وقت‌ها برای یک پیشرفت بزرگ به یک یا دو سال زمان نیاز داری. قراردادها تمام می‌شوند، بازیکنان می‌روند یا فروخته می‌شوند، و چون همیشه در مسابقه‌ای دائمی برای بردِ بازی بعدی هستی، مدام در عجله‌ای بی‌پایان قرار داری.»

شایان ذکر است کریستیانو رونالدو در سال ۲۰۲۱ به منچستریونایتد بازگشت، پس از جدایی‌اش در سال ۲۰۰۹ برای پیوستن به رئال مادرید. اما عملکرد او در بازگشت، انتظارات را برآورده نکرد، چرا که باشگاه در آن زمان با مشکلات زیادی دست‌وپنجه نرم می‌کرد. رونالدو در سال ۲۰۲۳ پس از درگیری شدید با سرمربی وقت، اریک تن‌هاخ، از تیم جدا شد و سپس با فسخ قراردادش، به النصر عربستان پیوست. او اکنون در این تیم درخشان ظاهر شده و همراه با النصر صدرنشین لیگ حرفه‌ای عربستان است.

 

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۷۹۰۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر