بهترین گلر کافا نیمکت نشین شد

پیام نیازمند سنگربان شماره یک تیم ملی ایران در تورنمنت کافا امشب نیمکت نشین علیرضا بیرانوند شده است.
به گزارش هفت صبح ورزشی، پیام نیازمند که به خاطر غیبت علیرضا بیرانوند در اردوی تیم ملی در فیفادی به علت محرومیت، تبدیل به شماره یک ایران در این رقابتها شد و در چهار بازی متوالی به میدان رفت، پس از بازی فینال یک جایزه ویژه دریافت کرد.
نیازمند که در سه مسابقه مرحله گروهی تورنمنت کافا و بازی فینال مقابل ازبکستان به میدان رفت و جمعا در این رقابتها 4 گل دریافت کرد، در نهایت بهعنوان بهترین گلر انتخاب شد.
با این وجود پس از بازگشت علیرضا بیرانوند و پایان محرومیت این دروازه بان، امیرقلعه نویی تصمیم گرفت پیام نیازمند گلر تیم پرسپولیس را در بازی تدارکاتی امشب برابر روسیه نیمکت نشین کند.
البته محمدرضا اخباری و محمد خلیفه دو دروازه بان دیگر حاضر در اردوی تیم ملی هستند که در رقابت با بیرانوند و نیازمند شانس زیادی برای شماره یک شدن ندارند.