چند نکته از بازی استقلال- پیکان؛ ۱۵ سال انتظار برای برد و رکورد ساپینتو

استقلال در حالی امروز به مصاف پیکان میرود که پیش از این در 26 جدال رودررو برابر رقیبش برنده بازی بوده است.
به گزارش هفتصبح ورزشی، بازی تیمهای استقلال و پیکان از هفته چهارم لیگ برتر فوتبال ایران، چهل و هفتمین جدال دو تیم با سابقه فوتبال ایران است. در تمام دوئلهای گذشته دو تیم، استقلال 26 برد و پیکان تنها 7 برد به دست آوردهاند.
اولین بازی اولین برد
اولین بازی دو تیم در تاریخ لیگ برتر فوتبال ایران، در اولین دوره و در تاریخ 29 بهمن سال 1380 در ورزشگاه آزادی برگزار شد که استقلال این بازی را با نتیجه 3-1 و با گلهای سیروس دینمحمدی، فراز فاطمی و مجاهد خذیراوی در برابر تک گل حسن استواری به برتری رسید.
آخرین برد پیکان
تیم پیکان سالهاست که موفق به برد در برابر استقلال نشده است. این تیم آخرین بار 15 سال و 9 ماه و 24 روز پیش و در مسابقه بازی رفت لیگ نهم (7 آذر 1388) موفق به شکست استقلال شد. در این بازی که با نتیجه 3-2 به نفع پیکان تمام شد برای این تیم سعید دقیقی، مجید خدابندهلو و حمید هدایتی و برای استقلال نیز امیرحسین صادقی و حسین کاظمی گلزنی کردند. مربی پیکان در آن مسابقه حمید درخشان و مربی استقلال در آن مقطع صمد مرفاوی بود.
ساپینتو بدون شکست
ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی استقلال تا به حال شکستی برابر پیکان نداشته است. او در جدال مستقیم با پیکان، و در دوبازی 1 برد و یک مساوی کسب کردهاند.
ارزش استقلال و پیکان
استقلال در سایتهای نقل و انتقالات 19 میلیون یورو ارزش دارد اما در آن سو پیکان، ارزشش 5 میلیون یورو است.
بهترین گلزنان
علی سامره با 5 گل زده بهترین گلزن جدالهای رودررو است. آرش برهانی دیگر مهاجم سابق استقلال با 4 گل زده دومین گلزن برتر جدال با پیکان است.
رده بندی در جدول لیگ بیست و چهارم
پیکان با 5 امتیاز از سه بازی در رده ششم و استقلال از 3 بازی 4 امتیاز به دست آورده و در رده دوازدهم جدول است.