کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۹۹۶۶
تاریخ خبر:

دربی آسیایی لیگ برتر؛ اسکوچیچ و نویدکیا در جدال تاریخی سپاهان و تراکتور

دربی آسیایی لیگ برتر؛ اسکوچیچ و نویدکیا در جدال تاریخی سپاهان و تراکتور

بازی سپاهان برابر تراکتور حساس‌ترین و پرهیجان‌ترین بازی هفته چهارم لیگ‌برتر و جدال مدعیان آسیایی فوتبال ایران است.

به گزارش هفت‌صبح ورزشی، حالا دیگر می‌توان جدال سپاهان و تراکتور را یکی از دربی‌های مهم فوتبال ایران حساب آورد. مسابقه‌ای که نیم قرن سابقه و تاریخ دارد اما در فصل‌های اخیر آرام آرام جای خودش را به عنوان یک دیدار حساس در فوتبال ایران باز کرد.

شاید بتوان گفت اتفاقی که برخی از مدیران! در سال‌های گذشته به طور مصنوعی و با تضعیف دو قطب آبی و قرمز درصدد ایجاد آن بودند حالا به صورت ارگانیک شکل گرفته و به اوج خود رسیده است. قهرمانی تراکتور در فصل گذشته این تیم را به طور رسمی وارد مجموعه مدعیان درجه یک قهرمانی کرد و حالا فوتبال ایران، صاحب یک "بیگ‌فور" واقعی است.

جدال 46 سپاهان و تراکتور

امروز در اصفهان دو تیم برای چهل و ششمین بار به مصاف همدیگر می‌روند. سپاهان برنده آماری جدال‌های رودرروی دو تیم با 24 برد و 9 شکست است. با اینحال در 5 بازی آخر، تراکتور تبریز دو برد کسب کرده، سپاهان یک برد و دو مسابقه نیز با تساوی بدون گل پایان یافته است.

تراکتور فصل گذشته بازی رفت را 1-0 برد اما بازی برگشت دو تیم با نتیجه صفر، صفر به پایان رسید.

ستاره‌های دربی جدید فوتبال ایران

امیرحسین حسین‌زاده مهاجم تیم تراکتور آخرین گل‌زن جدال‌های رودرروی دو تیم است. تراکتور بازی رفت فصل گذشته را با گلزنی این بازیکن با پیروزی پشت سرگذاشت. او که آقای گل فصل گذشته لیگ برتر شد در سایت‌های بین‌المللی نقل و انتقالات ارزشمندترین بازیکن تراکتور به حساب می‌آید و البته در بازی امروز می‌تواند نقش کلیدی داشته باشد. در آن سو اما ستاره مورد توجه، ریکاردو آلوز ستاره پرتغالی فصل گذشته تراکتور است که بعد از فسخ نابهنگام به سپاهان پیوست. بی‌شک جدال آلوز و تیم سابقش آن هم با توجه به شرایط جدایی این بازیکن، یکی از بخش‌های جذاب مسابقه امروز خواهد بود.

مچ اندازی اسکوچیچ و نویدکیا

دراگان اسکوچیچ کاری را به همراه تراکتور انجام داد که مربیان سرشناس و نامدار پیش از او در تحققش ناکام بودند؛ قهرمانی در لیگ برتر که این تیم را راهی لیگ نخبگان آسیا کرد. اسکو تا قبل از بازی امروز برابر سپاهان، 8 بار مقابل این تیم روی نیمکت نشسته است که 4 برد 3 مساوی و یک باخت نصیبش شده است.

محرم نویدکیا رقیب او روی نیمکت تا قبل از این مسابقه، 7 بار برابر تراکتور صف‌آرایی کرده که 3 برد، 3 مساوی و یک شکست حاصل آن بوده است.

دو مربی فقط یک بار رودرروی هم قرار گرفته اند که اسکوچیچ در بازی تراکتور برابر مس رفسنجان با نتیجه 2، صفر برنده شد.

بازی تیم‌های سپاهان و تراکتور امروز یکشنبه ساعت 20 در ورزشگاه نقش جهان برگزار می‌شود.

داور: امیر عرب‌براقی کمک‌ها: فرهاد فرهادپور، احد سلطانی و حسین زمانی

 داورVAR: موعود بنیادی فرد کمک: کوپال ناظمی ناظر: حسین نجاتی

 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۹۹۶۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر