کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۹۷۶۲
تاریخ خبر:

عصبانیت شاگردان وحید هاشمیان در رختکن: این داور برای پرسپولیس پنالتی نمی گیرد!

عصبانیت شاگردان وحید هاشمیان در رختکن: این داور برای پرسپولیس پنالتی نمی گیرد!

دیدار تیم های چادرملو و پرسپولیس در حالی با تساوی بدون گل به پایان رسید که این بازی صحنه های مشکوک داوری داشت.

به گزارش هفت صبح ورزشی، در وقت‌های تلف شده یک برخورد در محوطه جریمه چادرملو صورت گرفت که پرسپولیسی‌ها مدعی بودند در آن صحنه دروازه‌بان چادرملو روی علی علیپور مرتکب خطا شده است و داور باید یک پنالتی برای پرسپولیس می‌گرفت. این صحنه در اتاق VAR هم مورد بازبینی قرار گرفت اما نظر سیدرضا مهدوی داورمسابقه درباره پنالتی نبودن این صحنه تغییری نکرد!

فروردین ماه گذشته اما پرسپولیس در هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر(لیگ فصل قبل) مقابل شمس‌آذر با نتیجه ۳-۲ شکست خورد؛ دیداری که علاوه بر هیجان گل‌های رد و بدل شده، با تصمیمات داوری بحث‌برانگیزی هم همراه شد. یکی از صحنه‌های حساس این مسابقه در دقیقه ۶۰ رقم خورد، جایی که وحید امیری در محوطه جریمه شمس‌آذر روی زمین افتاد، اما داور مسابقه، سیدرضا مهدوی، اعتقادی به پنالتی نداشت. این تصمیم باعث اعتراض شدید نیمکت و هواداران پرسپولیس شد و در ادامه، داور برای بررسی بیشتر، در دقیقه ۶۵ به کنار زمین رفت و صحنه را در VAR مرور کرد.

س از بازبینی طولانی‌مدت و مشورت با تیم VAR، مهدوی سرانجام در دقیقه ۶۹ تصمیم نهایی خود را اعلام کرد. او به دلیل برخورد توپ با دست امیری پیش از صحنه مشکوک، اعلام پنالتی را رد کرد و بازی را ادامه داد. این تصمیم، اعتراض کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس را در پی داشت، چرا که انتظار داشتند داور نقطه پنالتی را نشان دهد.

پس از پایان بازی بازیکنان پرسپولیس به رختکن رفتند و با عصبانیت خطاب به مسئولان تیم گفتند که همین داور (سیدرضا مهدوی) در بازی با شمس آذر هم پنالتی مسلم ما را نگرفته بود!

 

 

 

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۲۹۷۶۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر