مورد عجیب مس رفسنجان؛ بدون سرپرست، بدون مدیر رسانه ای!

در دیداری عجیب از لیگ برتر، مس رفسنجان نتوانست از حضور کامل کادر فنی خود بهره ببرد و سرپرست موقت تنها نماینده تیم روی نیمکت بود.
به گزارش هفت صبح ورزشی، شب گذشته، تیم فوتبال مس رفسنجان در چهارمین هفته از رقابتهای لیگ برتر، مقابل شمسآذر قزوین به میدان رفت و با وجود فرصتهای فراوان، بازی با نتیجه صفر - صفر خاتمه یافت.
ناپدید شدن دستیاران خطیبی از نیمکت
نکته قابل توجه این مسابقه، غیبت دستیاران رسول خطیبی روی نیمکت تیم بود. به نظر می رسد سازمان لیگ کارت مربیان مس رفسنجان را در اختیار نگه داشته است و این باعث شد دستیاران قادر به همراهی تیم نباشند.
دلیل محرومیت از همراهی تیم
سازمان لیگ اعلام کرده است تا زمانی که مس رفسنجان سرپرست رسمی خود را معرفی نکند، اجازه حضور دستیاران خطیبی در مسابقات را نخواهد داد. پیشتر در دو بازی گذشته، این تیم به صورت موقت مجاز به همراهی دستیاران بود.
حضور محدود سرپرست موقت
در این دیدار، تنها مهدی کمیجانی که به عنوان سرپرست موقت معرفی شده بود، توانست روی نیمکت حضور داشته باشد. رسول خطیبی، سرمربی مس رفسنجان، پس از پایان مسابقه، از شرایط مدیریتی تیمش پرده برداشت و گفت پس از گذشت چهار هفته از لیگ، این تیم هنوز فاقد سرپرست دائمی، مدیر اجرایی و مدیر رسانهای است.