کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۷۸۲۹
تاریخ خبر:

علیرضا جهانبخش در لیست خرید تیم هلندی؟

علیرضا جهانبخش در لیست خرید تیم هلندی؟

علیرضا جهانبخش پس از جدایی از هیرنفین هنوز تیم جدیدی انتخاب نکرده و احتمال دارد دوباره زیر نظر جان فن‌دن بروم در توئنته بازی کند.

به گزارش هفت صبح ورزشی،  علیرضا جهانبخش پس از پایان قراردادش با هیرنفین، در حال حاضر بازیکن آزاد محسوب می‌شود و همانند سال گذشته با دقت زیادی به دنبال انتخاب مقصد جدید است؛ موضوعی که باعث شده هنوز تیمی نداشته باشد.

هرچند در محافل فوتبالی از توافق احتمالی او با الوحده امارات صحبت می‌شود، اما گزینه ادامه حضورش در لیگ هلند نیز کاملاً جدی است.

وب‌سایت تحلیلی SciSports در گزارشی نوشت: باشگاه توئنته همچنان در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای انتخاب سرمربی جدید است و پس از عدم موفقیت در مذاکره با رنه هیک و مارک فن‌بومل، اکنون جان فن‌دن بروم شانس نخست هدایت این تیم است. اگر این مربی باتجربه روی نیمکت توئنته بنشیند، کار دشواری پیش رو خواهد داشت اما پیوستن علیرضا جهانبخش می‌تواند کمک بزرگی برای این تیم باشد. بر اساس داده‌های این پایگاه، جهانبخش با امتیاز 78 در شاخص Club Fit یکی از گزینه‌های ایده‌آل برای توئنته محسوب می‌شود.

فن‌دن بروم پیش‌تر در تیم AZ آلکمار با جهانبخش همکاری کرده و بهترین دوران حرفه‌ای این ستاره ایرانی زیر نظر او رقم خورده است؛ جایی که در 111 مسابقه، 37 گل و 29 پاس گل برای آلکمار به ثبت رساند. همین سابقه مشترک باعث شده شایعه بازگشت دوباره این بازیکن به جمع شاگردان او قوت بگیرد.

گفته می‌شود تماس‌هایی میان مدیران توئنته و مدیر برنامه‌های جهانبخش برقرار شده، اما همه چیز به انتخاب نهایی سرمربی این تیم وابسته است. در صورت رسمی شدن حضور فن‌دن بروم، احتمال جذب کاپیتان تیم ملی ایران نیز بسیار بالا خواهد بود.

جهانبخش 32 ساله پیش‌تر در فصل 18-2017 آقای گل لیگ هلند شد و در سه فصل حضور در فاینورد، علاوه بر به ثمر رساندن 17 گل و 16 پاس گل، دو جام معتبر (لیگ اردویژه 2022-23 و جام حذفی 2023-24) را به دست آورد. او سال گذشته نیز در ترکیب هیرنفین در 20 بازی موفق شد سه گل و سه پاس گل ثبت کند.

در صورتی که این وینگر ایرانی به حضورش در فوتبال اروپا ادامه دهد، رکورد ویژه‌ای به نامش ثبت خواهد شد. او با پشت سر گذاشتن مهدی مهدوی‌کیا و حضور بیش از 13 سال در سطح اول فوتبال اروپا، به باسابقه‌ترین لژیونر ایرانی در قاره سبز تبدیل می‌شود.

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۷۸۲۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر