خدا همچنان عارف آقاسی را دوست دارد!

عارف آقاسی همانند فینال کافا، خوش شانس بود که اشتباهاتش منجر به گلزنی حریف نشد.
به گزارش هفت صبح ورزشی، نیمه اول تقابل حساس استقلال خوزستان و استقلال تهران در ورزشگاه فولاد آرنا با برتری یک بر صفر شاگردان امیر خلیفه اصل به پایان رسید و حالا استقلال تنها یک نیمه برای فرار از شکست بزرگ خارج از خانه فرصت دارد.
یکی از ضعیف ترین بازیکنان نیمه نخست استقلال، بدون شک عارف آقاسی بود که چندین و چند اشتباه مهلک انجام داد و خوش شانس بود که دو تا از بزرگ ترین اشتباهات او در این نیمه با گلزنی بازیکنان حریف همراه نبود.
آریالاسی در دقایق ابتدایی بازی با پاس رو به عقب ضعیف خود، مهاجم حریف را در موقعیت تک به تک با دروازه بان قرار داد اما آنتونیو آدان بود که با یک واکنش استثنایی مانع از عقب افتادن تیمش در ابتدای بازی شد.
دومین اشتباه آقاسی در این دیدار نیز در دقایق پایانی رقم خورد که مهاجم استقلال خوزستان با توپ ربایی از او و یک شلیک تماشایی از پشت محوطه جریمه دروازه آدان را برای دومین بار گشود اما داور بعد از بازبینی صحنه از طریق وی ای آر، به داد ریکاردو ساپینتو رسید و این گل را مردود اعلام کرد.
جالب آنکه آقاسی در دیدار نهایی کافا نیز با اشتباه خود یک ضربه پنالتی را تقدیم به ازبکستان کرد اما آنجا نیز خوش شانس بود که مهاجم ازبکستان به بدترین شکل ممکن این ضربه پنالتی را از دست داد. هرچند که در نهایت مغلوب ازبکستان شدیم.