کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۴۶۹۰۱
تاریخ خبر:

مریم مومن: دم عروسیم یهویی بابام به من گفت اوغلوم یعنی پسرم !

مریم مومن: دم عروسیم یهویی بابام به من گفت اوغلوم یعنی پسرم !

آمادگی های قبل عروسی مریم مومن در فضای مجازی پرحاشیه ساز شد.

مریم مومن ، بازیگر محبوب و جوان ایرانی، در تاریخ 6 مرداد 1377 در شهر اردبیل چشم به جهان گشود. او تحصیلات خود را در رشته هنرهای نمایشی به پایان رساند و از سن پنج سالگی وارد عرصه هنر شد. مریم مومن با ایفای نقش در سریال مشهور «بانوی عمارت» به شهرت و محبوبیت دست یافت.

انتشار ویدئویی از مراسم عروسی مریم مومن

این هنرمند به تازگی ویدئویی از جشن عروسی خود با همسرش سهیل قاصدی منتشر کرده است که در فضای مجازی بازتاب گسترده‌ای داشته است.

در شبکه‌های اجتماعی کلیپ‌هایی منتشر شده که نشان از تلاش‌های مریم مومن برای رسیدگی و احیای موهای فر او پیش از مراسم عروسی دارد. این ویدئوها تصویرگر برنامه‌ریزی دقیق او برای مراسم مهم زندگی‌اش هستند و در بخشی از آن می گوید: دم عروسیم یهویی بابام به من گفت اوغلوم یعنی پسرم !

تازه‌ترین تحولاتفرهنگیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۴۶۹۰۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر