هفت صبح ورزشی بررسی می کند؛ جدول سود و زیان داوری

هفت صبح ورزشی هر هفته از زاویه دید کارشناسان جدول سود و زیان داوری را تقدیم شما می کنیم. برای شروع، فولاد صدرنشین جدول زیان دیده ها از اشتباه داوری است
به گزارش هفت صبح ورزشی، هفته اول رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران با انجام هشت بازی به پایان رسید و جالب آنکه از همین ابتدای کار، شاهد اشتباهات تاثیر گذار برخی داوران بودیم که بعضی از آنها روند مسابقات را به کلی تغییر داد و باعث شد تا بیست و پنجمین دوره رقابت های لیگ برتر خلیج فارس با چاشنی اعتراضات شدید علیه داوران آغاز شود.
هفت صبح ورزشی هر هفته جدول سود و زیان تیم های لیگ برتری از اشتباهات داوری را منتشر می کند.
به همین بهانه، مروری بر عملکرد داوران در دیدار های هفته نخست، طبق نظرات کارشناسان داوری کشور انداختهایم:
۱- چادرملو-فولاد؛ اشتباهات بزرگ موعود علیه تیم یحیی
بزرگترین اشتباهات داوری هفته اول در ورزشگاه تختی و در تقابل شاگردان سعید اخباری و یحیی گل محمدی رقم خورد. جایی که موعود بنیادی فر یک روز بسیار سخت و البته پر اشتباه را پشت سر گذاشت.
داور باتجربه فوتبال کشورمان در این دیدار ابتدا به اشتباه بازیکن فولاد یعنی محمدرضا سلیمانی را در نیمه اول اخراج کرد و سپس در دقایق پایانی، با اعلام پنالتی اشتباه به سود چادرملو، باعث شد تا شاگردان یحیی گل محمدی با قبول شکست یک بر صفر، دست خالی از تهران راهی اهواز شوند.
۲- پرسپولیس-فجر؛ فرار بزرگ سروش از اخراج!
تنها اشتباه داوری تاثیر گذار این دیدار حساس، اخراج نشدن سروش رفیعی در نیمه نخست بود. جایی که کاپیتان دوم این فصل سرخپوشان تنها اخطاری نیمه اول لقب گرفت اما در دقیقه ۶۵ از دریافت کارت زرد دوم قسر دررفت.
چرا که طبق نظر کارشناسان داوری، سروش به دلیل تکل خشن روی پای مهاجم فجر، میبایستی با دریافت کارت زرد دوم از مزین اخراج میشد اما در این صحنه از نشان دادن اخطار دوم به سروش خودداری کرد.
۳- خیبر - مس؛ خوششانسی فخرالدینی در نبود VAR
در دیدار تماشایی خیبر و مس به میزبانی خرم آباد نیز یک بازیکن باتجربه یعنی میلاد فخرالدینی از دریافت کارت قرمز قسر دررفت. جایی که کاپیتان مس از شلوغی محوطه جریمه استفاده کرد و دور از چشمان داور یک ضربه به صورت مدافع خیبر زد که به اعتقاد کارشناسان میتوانست منجر به اخراج او شود اما نبود وی ای آر باعث شد تا مس این بازی را با همان یازده بازیکن به پایان برساند.
۴- استقلال خوزستان - شمس آذر؛ فرار آبیها از شکست با اشتباه داوری
بزرگترین اشتباه تیم داوری این دیدار و در راس آنها سیدرضا مهدوی، پذیرش گل استقلال خوزستان در دقیقه ۲۶ بود. جایی که حضور دو مهاجم استقلال در موقعیت آفساید کاملا واضح بود اما در این دیدار نیز به دلیل وجود نداشتن وی ای آر، این گل صحیح اعلام شد.
۵- ملوان - سپاهان؛ نمره قبولی وفاپیشه در انزلی
در این دیدار با وجود وجود صحنه های مشکوک پرشمار اما به زعم کارشناسان داوری، سعاد وفاپیشه قضاوت بدون اشتباهی داشت و بدین ترتیب هیچ یک از دو تیم از داوری این دیدار سود یا ضرری نبردند.
۶- تراکتور - استقلال؛ عملکرد بینقص در بازی بزرگ هفته
پیام حیدری قاضی این دیدار بسیار حساس بود و توانست بدون اشتباه تاثیر گذار، سوت پایان تقابل زودهنگام تراکتور و استقلال را به صدا دربیاورد.
اگرچه این دیدار شامل چند صحنه مشکوک بود اما از نظر کارشناسان داوری، تمامی تصمیمات حیدری درست بود و قضاوت او مشکلی نداشت.
۷- ذوب آهن - پیکان؛ شب آرام حسن اکرمی در فولادشهر
یکی از کم دردسر ترین قضاوت های هفته اول لیگ برتر برای حسن اکرمی رقم خورد. در دیداری که به سود پیکان به پایان رسید، تیم داوری اکرمی هیچ اشتباهی نداشت تا نمره قابل قبول برای این داور باتجربه فوتبال ایران در اولین قضاوت به ثبت برسد.
۸- گل گهر - آلومینیوم؛ هیچ اعتراضی در کار نبود!
در دیداری که اولین گل فصل جدید فوتبال ایران در آن توسط مجید عیدی به ثمر رسید، وحید زمانی و تیم داوری او مشکلی برای قضاوت این مسابقه پایاپای نداشتند و در نهایت زمانی در کمال آرامش، سوت پایان بازی را به صدا درآورد.