دستیار بوژوویچ، سه پنجره استقلال را بست!

خبر بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی استقلال خوزستان باعث نگرانی هواداران این تیم شد...
به گزارش هفت صبح ورزشی، ساعتی پیش انتشار خبر بسته شدن سه پنجره نقل و انتقالاتی استقلال خوزستان باعث نگرانی هواداران این تیم شد و خیلی ها مشتاق هستند بدانند پنجره استقلال خوزستان بر سر چه موضوعی بسته شده است؟
در همین رابطه کیوان بابادی، مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان به هفت صبح ورزشی گفت: موضوع خاصی نیست که جای نگرانی باشد. دستیار بوژوویچ بابت طلب سی هزار دلاری خود حکم گرفته و پنجره استقلال خوزستان موقت بسته شده است که با پرداخت مطالبات این مربی، بلافاصله پنجره نقل و انتقالات استقلال خوزستان باز خواهد شد.
یکی از مدیران ارشد سازمان لیگ نیز با تایید ادعای مدیرعامل استقلال خوزستان به هفت صبح ورزشی گفت: حکمی که علیه استقلال خوزستان صادر شده تنبیهی است و این باشگاه اگر طلب دستیار بوژوویچ را نپردازد، سه پنجره از فعالیت نقل و انتقالاتی محروم است اما بلافاصله پس از پرداخت مطالبات، پنجره نقل و انتقالاتی استقلال خوزستان باز می شود.
استقلال خوزستان پیش از این، بازیکنان موردنظر خود را ثبت کرد و حالا قبل از آن که از سهمیه آزاد فیفا برای خرید بازیکن جدید بهره بگیرد، باید با پرداخت طلب مربی اسبق خود، پنجره نقل و انتقالاتی اش را باز کند.
بدهی این باشگاه خوزستانی به دستیار بگوویچ 30 هزار دلار است.