کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۰۰۸۹
تاریخ خبر:

خودروی باشگاه استقلال توقیف شد!

خودروی باشگاه استقلال توقیف شد!

خودروی رسمی استقلال در یک اتفاق غیرمنتظره و به دلیل شکایت طلبکار باشگاه، در مسیر تهران – اصفهان توقیف شد؛ ماجرایی که دوباره بحران‌های مالی آبی‌ها را یادآور می‌شود.

امروز خبری غیرمنتظره از استقلال منتشر شد؛ خودروی رسمی این باشگاه هنگام تردد در مسیر تهران – اصفهان از سوی پلیس متوقف و توقیف گردید.

ماجرا از آنجا آغاز شد که یکی از طلبکاران باشگاه با ثبت شکایت رسمی علیه استقلال، موفق شد دستور قضایی برای توقیف اموال این مجموعه را دریافت کند.

بر اساس گزارش‌ها، خودرو توقیف‌شده یک دنای مشکی‌رنگ بوده که حوالی ظهر امروز در اختیار یکی از اعضای هیات‌مدیره باشگاه قرار داشت.

در جریان رانندگی در مسیر مذکور، پلیس راه با ارائه دستور قضایی اقدام به توقف خودرو کرده و آن را به پارکینگ منتقل کرده است.

 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۰۰۸۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر