کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۹۴۱۸
تاریخ خبر:
تپه نوردی فرنگی‌کاران

تمرینات سخت و پرفشار ملی‌پوشان کشتی

تمرینات سخت و پرفشار ملی‌پوشان کشتی

ملی‌پوشان کشتی فرنگی ایران با تمرینات سنگین بدنسازی و هوازی، آماده حضور در مسابقات جهانی ۲۰۲۵ کرواسی می‌شوند تا بار دیگر روی سکوی قهرمانی جهان بایستند.

به گزارش هفت صبح، پس از کنار رفتن محمد بنا، هدایت تیم ملی کشتی فرنگی به حسن رنگرز سپرده شد. او در اولین تجربه المپیکی‌اش، یکی از درخشان‌ترین نتایج تاریخ این رشته را برای ایران رقم زد. حالا او به دنبال تثبیت جایگاه ایران در قله جهان است.

تیم ملی کشتی فرنگی ایران با تمریناتی نفس‌گیر روی تپه‌های دریاچه آزادی، خود را برای درخشش در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۵ کرواسی آماده می‌کند؛ جایی که مردان آهنین باید برای تکرار افتخارات پاریس بجنگند.

تمرینات کشتی فرنگی (4)

اردوی “مرگ و زندگی” در قلب تهران

 

ملی‌پوشان کشتی فرنگی این روزها زیر نظر حسن رنگرز، سرمربی موفق تیم، تمرینات طاقت‌فرسایی را پشت سر می‌گذارند؛ تمریناتی که از سالن بدنسازی تا پیست تارتان و تپه‌های کنار دریاچه آزادی کشیده شده است.

در یکی از سخت‌ترین بخش‌های تمرین، کشتی‌گیران باید با هم‌تیمی خود روی دوش از شیب‌های خاکی بالا بروند؛ تمرینی که بیشتر به میدان جنگ شبیه است تا ورزش حرفه‌ای!

تمرینات کشتی فرنگی (3)

آمادگی برای جهانی سخت؛ کرواسی در راه است

 

مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۵ تنها دو ماه دیگر در کرواسی برگزار خواهد شد و این رویداد برای کشتی‌گیران، بعد از المپیک، مهم‌ترین میدان رقابت به حساب می‌آید. ایران با ۲ طلا، ۱ نقره و ۱ برنز در المپیک پاریس، حالا با ترکیبی از ستاره‌های تثبیت‌شده و پدیده‌های جوان، امیدوار به تکرار و حتی ارتقای افتخارات خود است. ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی برای مسابقات جهانی ۲۰۲۵ با برگزاری رقابت‌های انتخابی درون‌اردویی در دو وزن ۵۵ و ۶۳ کیلوگرم کامل‌تر شد.

تمرینات کشتی فرنگی (2)

چرخه انتخابی و بازسازی تیم

 

رنگرز با ادامه مسیر موفق چرخه انتخابی تیم ملی، ترکیب نفرات خود را نهایی کرده و تمرینات را از سطح فنی تا بدنسازی بر اساس مدل موفق سال گذشته تنظیم کرده است.

چهره‌هایی چون سعید اسماعیلی و هادی ساروی کنار جوان‌ترهایی که می‌خواهند جای پای خود را در تیم ملی محکم کنند، ستون‌های اصلی تیمی هستند که برای تکرار قهرمانی به کرواسی خواهد رفت.

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۹۴۱۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر