کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۷۶۲۳
تاریخ خبر:

حضور ستاره‌های آبی پوش در تست‌های ایفمارک

حضور ستاره‌های آبی پوش در تست‌های ایفمارک

بازیکنان استقلال در مرکز ایفمارک حضور پیدا کردند.

به گزارش هفت صبح، پیش از آن‌که توپ در کمپ تمرینی استقلال به گردش دربیاید، نوبت به چرخش دستگاه‌های پزشکی رسید. بازیکنان استقلال امروز با حضور در مرکز پزشکی ایفمارک، نخستین گام رسمی خود برای فصل بیست‌وپنجم را برداشتند و زیر نظر پزشکان متخصص، معاینات پیش‌فصل را پشت سر گذاشتند.

در این تست‌ها، همه‌چیز از وضعیت قلب گرفته تا عضلات و سیستم حرکتی بازیکنان بررسی شد. از ستاره‌های قدیمی گرفته تا خریدهای جدید و بازیکنانی که قراردادشان تمدید شده، همه در ایفمارک حاضر بودند تا چراغ سبز پزشکی برای ورود به فصل تازه را دریافت کنند.

برنامه تمرینات استقلال که قرار بود از دوشنبه کلید بخورد، به دلیل آلودگی شدید هوای تهران دچار تعویق شد و حالا تمرینات رسمی با ۴۸ ساعت تأخیر، از روز چهارشنبه آغاز خواهد شد. شاخص آلودگی در روزهای اخیر آن‌قدر بالا رفته بود که عملاً اجازه فعالیت ورزشی در فضای باز را نمی‌داد.

در همین حال، ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان نیز قرار است سه‌شنبه‌شب وارد تهران شود. او پس از طی مراحل ورود و انجام هماهنگی‌های لازم، فردا در نخستین تمرین فصل جدید استقلال حضور پیدا می‌کند تا برای چالش تازه‌ای در فوتبال ایران آماده شود.

 

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۷۶۲۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر