کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۶۵۹۴
تاریخ خبر:
یک بازیکن دیگر هم به کمپانی نه گفت

ستاره برایتون پیشنهاد بایرن را رد کرد

ستاره برایتون پیشنهاد بایرن را رد کرد

کائورو میتوما، وینگر برایتون، به جمع بازیکنانی مانند نیکو ویلیامز و فلوریان ویرتز پیوست که پیشنهاد بایرن مونیخ را رد کردند.

به گزارش هفت صبح، ناکامی‌های بایرن مونیخ در نقل‌وانتقالات ادامه دارد و کائورو میتوما، وینگر برایتون، جدیدترین بازیکنی است که پیشنهاد انتقال به آلیانز آرنا را رد کرده است.

بایرن بار دیگر طعم شنیدن پاسخ منفی به پیشتهاداتش را چشید. به گزارش بیلد، میتوما هیچ علاقه‌ای به انتقال به بایرن نداشت و در عوض تصمیم گرفت در انگلیس بماند و قرارداد جدیدی با برایتون امضا کند.

این ضربه دیگری به برنامه‌های تابستانی بایرن است و پیش‌تر نیکو ویلیامز، فلوریان ویرتز و لوئیس دیاز نیز پیشنهاد این تیم را رد کرده بودند. میتوما یکی از آخرین گزینه‌های وینگر مطرح در فهرست کوتاه بایرن محسوب می‌شد.

این وینگر ژاپنی در فصل گذشته در ۳۶ بازی لیگ ۱۰ گل به ثمر رساند و ۴ پاس گل داد و یکی از بازیکنان قابل توجه برایتون بود. این باشگاه پیش‌تر پیشنهادهایی از عربستان سعودی را رد کرده بود و ارزش میتوما تحت هدایت فابیان هورتزلر همچنان در حال افزایش است.

فابیان هورتزلر، سرمربی برایتون، در مصاحبه‌ای با اسکای اسپورتس به‌وضوح اعلام کرد:«واقعاً منتظرم که او را پنجشنبه برای تمرینات پیش‌فصل دوباره ببینم. این برنامه ماست. ما مشتاقیم که به همکاری با او ادامه دهیم و تلاش کنیم او بیشتر پیشرفت کند، چون هنوز فکر می‌کنم او به سقف توانایی‌هایش نرسیده است.»

به نظر می‌رسد میتوما آماده تمدید قراردادش با برایتون به‌عنوان یکی از بازیکنان کلیدی این تیم است. برای بایرن، جستجو برای یافتن یک وینگر مطرح همچنان ادامه دارد.

 

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۶۵۹۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر