کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۶۵۱۶
تاریخ خبر:

مشکل علی کریمی برای پیوستن به استقلال

مشکل علی کریمی برای پیوستن به استقلال

مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال مذاکرات با علی کریمی را تایید کرد و از مانع فعلی برای استقلالی شدن او پرده برداشت.

علی عشق آبادی دبیر ورزشی

به گزارش هفت صبح، مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال امروز در برنامه ورزش و مردم طی ارتباطی تلفنی درباره نقل و انتقالات این باشگاه به صحبت پرداخت.

پژمان ماندگاری درباره علی کریمی و پیوستنش به استقلال گفت: داخل باشگاه نه، ولی مذاکرات به طور کلی با کریمی و باشگاهش انجام شده است. ما نیم‌فصل هم خواهان جذب او بودیم ولی چون پنجره نقل و انتقالاتی تیم او در ترکیه بسته بود، اجازه جدایی بازیکن را ندادند.

وی افزود: مشکل اصلی ما باشگاه علی کریمی است. وگرنه او خودش خیلی دوست دارد به استقلال بیاید. ما می‌دانیم که کریمی بازیکن باکیفیتی است و باشگاهش به این راحتی حاضر نیست او را از دست بدهد. یک روز می‌گویند رضایتنامه می‌دهیم و یک روز می‌گویند نمی‌دهیم. امیدواریم بتوانیم این را حل کنیم.

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۶۵۱۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر