کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۶۰۳۰
تاریخ خبر:

آخرین گلزن فصل پرسپولیس اردوی تیم ملی را از دست داد

آخرین گلزن فصل پرسپولیس اردوی تیم ملی را از دست داد

غیبت مدافع جوان پرسپولیس در اردوی تیم ملی امید به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه دست قطعی شد.

حسین بزرگی خبرنگار ورزشی

به گزارش هفت صبح، تیم ملی فوتبال امید ایران قرار است در تیرماه دو مرحله اردوی آماده‌سازی برگزار کند که یکی با حضور بازیکنان زیر ۲۳ سال و دیگری با ترکیب زیر ۲۱ سال‌ها پیگیری خواهد شد؛ اردوهایی که به منظور آماده‌سازی برای مسابقات مهم پیش‌رو، به‌ویژه انتخابی المپیک ۲۰۲۶ و تورنمنت‌های بین‌المللی آینده، اهمیت زیادی دارند.

در این بین، یکی از چهره‌هایی که قرار بود نقش مهمی در خط دفاعی تیم ملی امید ایفا کند، یعقوب براجعه مدافع ۲۰ ساله و آینده‌دار تیم پرسپولیس بود. اما مصدومیتی دردسرساز باعث شد این مدافع، فرصت حضور در این اردوها را از دست بدهد.

براجعه در روزهای گذشته دچار آسیب‌دیدگی از ناحیه دست شده و با تأیید تیم پزشکی، از لیست بازیکنان دعوت شده به اردوی پیش‌فصل امیدها کنار گذاشته شده است. 

این در حالی است که براجعه یکی از پدیده‌های نیم‌فصل دوم پرسپولیس در فصل گذشته بود؛ بازیکنی که در دیدارهای حساس سرخ‌پوشان با اعتماد اسماعیل کارتال، در ترکیب اصلی قرار گرفت و حتی موفق شد در بازی پایانی فصل مقابل هوادار، گلزنی کند. درخشش او تا جایی ادامه یافت که نامش به‌عنوان یکی از دعوت‌شدگان به مینی‌کمپ تیم ملی بزرگسالان با هدایت امیر قلعه‌نویی نیز مطرح شد و به اردوی خردادماه ملی‌پوشان فراخوانده شد.

 

سایر اخبارورزشیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۶۰۳۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر