اولین واکنش رسمی ماخاچقلعه به پیشنهاد استقلال

مدیرعامل باشگاه ماخاچقلعه اعلام کرد در صورت رسیدن پیشنهادی مناسب، مشکلی با جدایی حسیننژاد ندارد.
به گزارش هفت صبح، بحث و گمانهزنی پیرامون آینده محمدجواد حسیننژاد افزایش یافته است. به نظر میرسد که این بازیکن ملی پوش به دنبال جدایی از ماخاچ قلعه است و در این بین از استقلال به عنوان جدی ترین تیم خواهان این بازیکن نام برده میشود.
البته امروز خبر رسید که پرسپولیس نیز به جمع تیم های خواهان حسیننژاد اضافه شده و حتی پیشنهاد سنگین مالی را به تیم روسی ارائه کرده است هر چند که به نظر میرسد سرخپوشان تمایل چندانی به جذب این بازیکن نداشته باشند و تنها به دنبال بر هم زدن روند مذاکرات طرفین باشند.
با این حال، باشگاه ماخاچقلعه نیز برای اولین بار به صورت رسمی نسبت به جدایی این بازیکن واکنش نشان داد و مدیرعامل تیم روسی اعلام کرد که به دنبال حفظ مهره های کلیدی خود هستند اما در صورت رسیدن پیشنهاد مناسبی برای حسیننژاد، مشکلی برای جدایی ستاره ایرانی خود ندارند.
شامیـل گـازیزوف، مدیرعامل باشگاه دینامو ماخاچکالا، در گفتوگویی با sport24 دربـاره آینده هافبک ایرانی، محمدجواد حسیننژاد اظهار نظر کرد.
او گفت: «ما چند پیشنهاد برای جواد دریافت کردهایم. علاقه به او وجود دارد، که کاملاً طبیعی است، چرا که او یکی از رهبران تیم ماست. ما دوست داریم در فصل آینده یک گام رو به جلو برداریم، بنابراین مایلیم بازیکنان کلیدیمان را حفظ کنیم. اما اگر پیشنهادی برسد که هم برای ما و هم برای جواد مناسب باشد، مانعی بر سر راه پیشرفت او ایجاد نخواهیم کرد.»
قرارداد این بازیکن ایرانی تا تابستان ۲۰۲۷ اعتبار دارد. در فصل گذشته، این هافبک ۲۱ ساله در ۲۹ بازی شرکت کرد، ۳ گل به ثمر رساند و ۵ پاس گل داد.