کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۸۷۲۰
تاریخ خبر:

نوکمپ بارسلونا ۲۵ هزار نفری شد

نوکمپ بارسلونا ۲۵ هزار نفری شد

بارسلونا در حال بررسی برگزاری جام خوان گمپر با حضور ۲۵۰۰۰ تماشاگر است. کومو نیز رقیب احتمالی خواهد بود.

به گزارش هفت صبح، قصد دارد جام خوان گمپر را در استادیوم جدید اسپاتیفای نوکمپ برگزار کند. این موضوع را خوان لاپورتا، رئیس باشگاه، در مصاحبه‌ای اخیر تأیید کرد و افزود که این رویداد در تاریخ ۹ یا ۱۰ آگوست برگزار خواهد شد. تورنمنت تابستانی که توسط باشگاه آبی‌اناری ترتیب داده می‌شود، به‌عنوان آزمونی برای بازگشایی استادیوم با حضور تماشاگران در اواسط یا اواخر سپتامبر عمل خواهد کرد.

باشگاه درخواست کرده که سه هفته ابتدایی لالیگا را به‌صورت مهمان بازی کند. با این حال، این رویداد با ظرفیت کامل ۶۰۰۰۰ تماشاگر که برای بازی‌های رسمی پیش‌بینی شده، برگزار نخواهد شد.  

بر اساس گزارش برنامه «توت کاستا» در رادیو کاتالونیا، بارسلونا قصد دارد در این اولین بازی در اسپاتیفای نوکمپ تنها به ۲۵۰۰۰ تماشاگر اجازه ورود دهد. دلیل اصلی این تصمیم به مشکلات احتمالی در دسترسی و تردد اطراف استادیوم به دلیل پیچیدگی‌های پروژه ساخت‌وساز برمی‌گردد، زیرا ممکن است همه ورودی‌ها هنوز آماده نباشند. همچنین نباید فراموش کرد که جرثقیل‌ها همچنان در محل باقی خواهند ماند.  

در مورد رقیب احتمالی در جام خوان گمپر، یکی از گزینه‌های در حال بررسی، بازی مقابل تیم گمپر ایتالیا است که تحت هدایت سسک فابرگاس قرار دارد.

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۵۹۸۷۲۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر