کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۶۷۲۶
تاریخ خبر:

بازگشت میلیتائو بعد از هشت ماه

بازگشت میلیتائو بعد از هشت ماه

میلیتائو، مدافع رئال مادرید، پس از هشت ماه دوری از بازی به دلیل مصدومیت، آماده بازگشت به میادین در جام جهانی باشگاه‌ها شده است

به گزارش هفت صبح به نقل از ورزش سه، این بازگشت، اگرچه خرید جدیدی در بازار نقل‌وانتقالات نیست، اما به اندازه یک انتقال بزرگ برای پروژه جدید رئال مادرید

 تحت هدایت ژابی آلونسو اهمیت دارد. میلیتائو با تعهد و انضباط مثال‌زدنی، مراحل سخت پس از عمل جراحی را پشت سر گذاشته و از ماه مارس تمرینات با توپ را در کمپ تمرینی والدبباس شدت بخشیده است.

فرایند بهبودی میلیتائو دقیق و مداوم بوده است.اطرافیان او می‌گویند که میلیتائو قوی‌تر و باانگیزه‌تر از همیشه است و اطمینان دارد که می‌تواند به سطحی بازگردد که او را به یکی از بهترین مدافعان جهان تبدیل کرده بود.

رئال مادرید بدون میلیتائو به‌طور میانگین ۱٫۳۵ گل در هر بازی دریافت کرده، در حالی که با حضور او این عدد به ۰٫۹۴ گل کاهش یافته بود. تیم ملی برزیل نیز بدون او ضربه دیده و در حال حاضر با دریافت ۱۶ گل در ۱۴ بازی، در رده چهارم مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ قرار دارد.

هواداران رئال و ژابی آلونسو، که آماده شروع کار در برنابئو است، به بازگشت میلیتائو به‌عنوان پایه‌ای برای ساخت خط دفاعی جدید امیدوارند. جام جهانی باشگاه‌ها می‌تواند صحنه بازگشت باشکوه او باشد، بازگشتی که شبیه یک خرید بزرگ برای رئال خواهد بود.

 

 

 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۵۹۶۷۲۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر