کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۴۷۱۴۷
تاریخ خبر:
‌دعوای اوریه و سحرخیزان؛ شکلات داغ روی بازی تلخ!

جدال بی‌هیجان | حکایت ساپینتو و اوسمار؛ ترسو و ترسوتر

جدال بی‌هیجان | حکایت ساپینتو و اوسمار؛ ترسو و ترسوتر

دربی ۱۰۶ در زمینی بی‌کیفیت با نمایشی سرد و کسل‌کننده به تساوی بدون گل رسید

هفت صبح|  دربی 106 درحالی به پایان رسید که بازیکنان چند ده میلیارد تومانی و پرادعای استقلال و پرسپولیس نمایش کسل کننده و خواب‌آوری داشتند. در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال ایران، پرسپولیس در صدوششمین دربی پایتخت در اراک میزبان استقلال بود که این بازی بی‌کیفیت با تساوی بدون گل به پایان رسید. پرسپولیس میزبان در شهر اراک با ترکیب؛ پیام نیازمند، سرژ اوریه، حسین کنعانی، مرتضی پورعلی‌گنجی، میلاد محمدی، میلاد سرلک، سروش رفیعی، اوستون اورونوف، محمد عمری، امید عالیشاه و علی علیپور به میدان رفت.

 

از آن طرف استقلال نیز با ترکیب؛ آنتونیو آدان، صالح حردانی، رستم آشورماتوف، سامان فلاح، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، دیدیه اندونگ، یاسر آسانی، مونیر الحدادی، علیرضا کوشکی و سعید سحرخیزان بازی را آغاز کرد.شروع بازی امیدواری برای تماشای یک دربی جذاب و پرهیجان را به‌همراه داشت و برای دقایقی توپ درون محوطه جریمه دو تیم و حرکات تکنیکی اورونوف در جریان بود‌ اما خیلی زود دربی افت کرد.

 

آتش دربی نزد بازیکنان و حتی مربیان دو تیم خیلی زود خاموش شد و به خاطر احتیاط زیاد دو تیم برای نباختن و بسته‌شدن در‌های نفوذی به روی‌هم، شاهد بازی سرد و کسل‌کننده بودیم و بسیاری از علاقه‌مندان به فوتبال از آن به‌عنوان قرص خواب پایان شب یاد کردند. گرچه زمین بی‌کیفیت و چمن افتضاح اراک هم به این مساوی عذاب‌آور بدون گل کمک کرد اما این دربی هیچ بار فنی نداشت. تلاش کردیم نکته‌ای فنی از این بازی بنویسیم ولی دریغ و افسوس!مخلص کلام فقط می‌توان نوشت؛ خوشا به حال کسانی که وقت خود را با دیدن این بازی ضعیف و اعصاب خردکن تلف نکردند و به این دسته از هموطنان باید تبریک گفت!

   

حکایت ساپینتو و اوسمار؛ ترسو و ترسوتر

دربی شماره 106 ثابت کرد داشتن سرمربی خارجی هم دلیلی بر زیباتر شدن دیدار استقلال و پرسپولیس نیست.انتظار می‌رفت با پول‌هایی که برای استخدام ریکاردو ساپینتو و اوسمار ویرا هزینه شده، تماشاگران از دیدن بازی زیبا و جذاب لذت ببرند و لحظاتی را شاد و سرخوش باشند، اما سرخابی‌ها با سرمربیان پرتغالی و برزیلی هم طبل توخالی بودند و با نمایشی بی‌کیفیت، در انتظار شنیدن سوت پایان بازی بودند!

 

تساوی بدون گل، یکی از محتمل‌ترین پیش‌بینی‌ها برای همه دربی‌های پایتخت به‌شمار می‌رود اما آنچه در مسابقه عصر جمعه اتفاق افتاد، بدترین حالت ممکن از بازی بزرگ تهران بود. دو تیم نه با هدف بردن‌ که تنها با هدف نباختن به مسابقه وارد شده بودند و در جریان بازی، عملا هیچ موقعیت گل فوق‌العاده‌ای به وجود نیاوردند.

 

ضربات ایستگاهی نیز کمکی به آب شدن یخ مسابقه نکردند و تا سوت پایان وحید کاظمی، عدد صفر از مقابل نام هیچ‌کدام از دو تیم پاک نشد. عجبا وحید کاظمی هم عجله داشت هر چه زودتر سوت پایان بازی را به صدا درآورد تا جدال ترسو و ترسوتر به سرعت به پایان برسد. شاید ریکاردو ساپینتو و اوسمار ویرا نیز به لطف حضور دوباره در فوتبال ایران شبیه مربیان ایرانی شده و تلاش کردند فقط بازنده دربی نباشند اما پرسش اینجاست؛  آیا با مربیان جوان و کم‌تجربه ایرانی هم استقلال و پرسپولیس ضعیف‌تر از این بازی می‌کردند؟ بعید می‌دانیم!

 

‌ دعوای اوریه و سحرخیزان؛ شکلات داغ روی بازی تلخ!

در پایان بازی کم موقعیت استقلال و پرسپولیس در اراک، دو بازیکن آبی و قرمز با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند. سرژ اوریه مدافع تنومند اما سنگین پرسپولیس به‌شدت عصبانی به نظر می‌رسید و تلاش می‌کرد به سمت سعید سحرخیزان مهاجم جوان استقلال حمله‌ور شود. ظاهرا بعد از به صدا درآمدن سوت پایان بازی پرسپولیس - استقلال که به تساوی بدون گل انجامید، سرژ اوریه و سعید سحرخیزان که در جریان بازی نیز در چندین صحنه با هم درگیر شده بودند، مجدداً درگیری لفظی پیدا کردند.

 

در این میان محمدحسین کنعانی و صالح حردانی این دو بازیکن را از یکدیگر دور کرده و افشین پیروانی با کمک فرشاد احمدزاده که به زبان انگلیسی مسلط است، سرژ اوریه را از صحنه دور کردند تا کار به جاهای باریک‌تری کشیده نشود! جالب آنکه اوسمار ویرا هم کنار زمین سرژ اوریه را بغل کرد و به او خسته نباشید گفت؛ بابت چی؟ نمی‌دانیم، شاید همین دعوای آخر!

 

بالاخره یکی ‌‌عذرخواهی کرد

‌‌دربی شماره 106 پایتخت، طبق روال میزبان و مهمان ابتدا ریکاردو ساپینتو در نشست خبری حاضر شد و حرف‌هایی زد که سرپوشی روی نمایش فنی ضعیف دربی و تیمش بگذارد.البته اوسمار ویرا سرمربی پرسپولیس بابت این بازی کسل‌کننده از تماشاگران و هواداران عذرخواهی کرد و گفت: «به هر حال می‌خواهم از هواداران عذرخواهی کنم که نتوانستیم انتظارات آنها را برآورده کنیم. استقلال امروز در فاز دفاعی خیلی خوب کار کرد.

 

نتیجه این بازی خیلی مهم بود، سه امتیاز می‌توانست با توجه به جایگاه ما مهم باشد. ما سعی می‌کنیم روی زمین بازی و بازی‌سازی کنیم. درصد مالکیت توپ هم بیشتر برای ما بود، ولی متأسفانه نتوانستیم نتیجه لازم را بگیریم.» هرچند سرمربی برزیلی هم پای زمین مسابقه و اراک را وسط کشید و افزود:« من همیشه ترجیح می‌دهم که روی زمین و کارهای رو به جلو برویم. اینجا هم زمین ما نبوده و خانه ما نیست. ما سفر کردیم و اینجا بازی را انجام دادیم. این بازی سوم ماست و از 9 امتیاز ممکن، هفت امتیاز گرفتیم. در هر بازی هم سعی کردیم بهتر باشیم.»

 

ریکاردو ساپینتو: 8 دربی اولی داشتیم!

سرمربی پرتغالی تیم استقلال هم راه حرف زدن یا به عبارت بهتر گول زدن مخاطبان فوتبال ایرانی را پیدا کرده است.سرمربی تیم استقلال پس از دربی کسل‌کننده‌ در نشست خبری به نکته عجیبی اشاره کرد و گفت: « 8 بازیکن تیم استقلال اولین دربی خود را پشت سر می‌گذاشتند و این برای آنها یک چالش بود.

 

به بازیکنانی که اولین دربی را بازی کردند، تبریک می‌گویم. ما دربی هوشمندانه‌ای را دیدیم و خیلی خوشحالم چون طبق برنامه پیش رفت.» ریکاردو ساپینتو حرف‌های دیگری هم درخصوص مصدومیت منیر الحدادی، گیج شدن پرسپولیس (!)، ایجاد موقعیت گل از سوی استقلال‌(!) و ... در نشست خبری پس از بازی مطرح کرد اما لطفا به این اسامی دقت کنید؛

 

آنتونیو آدان، ‌رستم آشورماتوف، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، یاسر آسانی، منیر الحدادی (اسماعیل قلی‌زاده-70) و سعید سحرخیزان! ظاهرا منظور سرمربی پرتغالی از 8 دربی اولی همین نفرات و لابد یکی هم آنتونیو آدان بوده است؛ گلر 38 ساله و سابق رئال مادرید که یک سال هم بازنشسته شده بود و استقلال او را به فوتبال برگرداند! شاید هم برای منیر الحدادی ستاره سابق بارسا دربی بی‌کیفیت ما یک چالش جدی بوده باشد!

 

رستم آشورماتوف مدافع ملی‌پوش ازبکستان و یاسر آسانی با سابقه بازی در کره‌جنوبی کدام چالش را باید تجربه می‌کردند یا اینکه چرا باید کم بیاورند؟! معمولا مربیان ایرانی در توجیه بازی ضعیف تیمش یا شکست برابر تیم بزرگ‌تر، اسامی بازیکنان جوان را آورده و مدعی می‌شوند این نفرات اولین تجربه خود در دربی یا بازی بزرگ پشت سرگذاشته‌اند.

 

این صحبت‌ها و بهانه‌جویی‌ها برای سرپوش گذاشتن بر ضعف‌های فنی و مشکلات تاکتیکی است و ریکاردو ساپینتو نباید با این تیم کهکشانی آن هم با هزینه چند هزار میلیارد تومانی چنین جملاتی در نشست خبری بر زبان بیاورد. به هر حال همین کنفرانس خبری و حرف‌های سرمربی خارجی استقلال گویای حال و روز اسفبار فوتبال کشورمان است. باور بفرمایید!

 

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۴۷۱۴۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر