کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۴۲۲۴
تاریخ خبر:

برنامه ویژه جباری برای دو ستاره استقلال

برنامه ویژه جباری برای دو ستاره استقلال

دو بازیکن باتجربه استقلال به صورت اختصاصی تمرین می کنند تا آماده مسابقه با نفت آبادان شوند.

به گزارش هفت صبح، سیدحسین حسینی و آرش رضاوند دو بازیکن استقلال هستند که به دلیل سرماخوردگی و ضعف بدنی شدید مسابقه امروز با سپاهان را از دست داده‌اند. این دو ستاره آبی ها همراه تیم به اصفهان سفر نکردند و در تهران حضور دارند.

با وجود غیبت حسینی و رضاوند در بازی با سپاهان، اما این دو بازیکن به همراه سایر نفراتی که همراه تیم به اصفهان نرفتند در تهران به صورت اختصاصی تمرین می کنند تا از آمادگی جسمانی دور نشوند.

کاپیتان های اول و سوم استقلال خود را برای بازی نیمه نهایی جام حذفی با نفت آبادان آماده می‌کنند و امیدوارند با بهترین شرایط به ترکیب تیم خود برگردند و بتوانند در صعود به فینال حذفی کمک حال تیم خود باشند.

 

سایر اخبار ورزشی را از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۵۹۴۲۲۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر