کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۷۰۰۲
تاریخ خبر:

بدترین خبری که رئال انتظارش را داشت

بدترین خبری که رئال انتظارش را داشت

آرسنال هرگز در بازی‌های فصل جاری با اختلاف دو گل در یک بازی بازنده نشده و این اصلا خبر خوبی برای رئال نیست.

به گزارش هفت صبح و به نقل از ورزش سه، این روزها رئال مادرید نتیجه‌ای خاص را در ذهن دارد در حالی که کمتر از ۴۸ ساعت تا بازی برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل آرسنال فاصله است. نتیجه‌ای که قطعاً همان ۳-۰ مورد نیاز برای حداقل فرستادن بازی به وقت اضافه است.  

با این حال، آنها با یک آمار بسیار منفی روبرو هستند: آرسنال در تمام طول فصل بیش از دو گل دریافت نکرده است. این تیم در ۴۸ بازی بین لیگ برتر، لیگ قهرمانان، جام حذفی و جام اتحادیه بازی کرده و هرگز با چنین اختلاف بزرگی نباخته است.  

در واقع، آرسنال کمترین گل خورده را در لیگ سختی مانند لیگ برتر انگلیس دارد و تنها ۲۷ گل در ۳۲ بازی دریافت کرده، چهار گل کمتر از لیورپول که دومین تیم دفاعی انگلیس با ۳۱ گل خورده است.  

بنابراین، تیم آنچلوتی می‌داند که مأموریتی دشوار پیش رو دارد، اما از طرفی خودش توانایی ایجاد چنین اختلافی را دارد. به عنوان مثال، در لیگ قهرمانان مقابل برست (۰-۳)، سالزبورگ (۵-۱) و بروسیا دورتموند و در لالیگا مقابل رئال وایادولید (۰-۳) و اوساسونا با نتیجه ۴-۰ در سانتیاگو برنابئو این کار را انجام داده است.  

به این ترتیب، تنها راه برای مادریدی‌ها این است که تا آخر باور داشته باشند و سعی کنند هوادارانشان که نقش بسیار مهمی خواهند داشت نیز همین باور را داشته باشند.

 

کدخبر: ۵۸۷۰۰۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر